Boat Show Tuzla DENİZ Fuarı, 5-13 Ekim 2019 Viaport Marina'da

Uluslararası Boat Show Tuzla Fuarı, 05-13 Ekim tarihleri arasında Viaport Marina’da denizcilik sektörünün en büyük ve tek buluşması olarak kapılarını açmaya hazırlanıyor. 2020’nin en özel tasarımları, 2019’un son avantajları ve ödüllü tasarımların yanı sıra sektörün en önemli markalarının Dünyada ve Türkiye’de ilk kez sergilenecek lansman tekneleri Boat Show Tuzla’da meraklıları ile buluşacak. Son yıllarda mega yat üretiminin merkezi haline gelen Türk tersanelerinin büyük ilgi gören tasarımları ve son teknoloji uygulamaları, dünyanın ünlü yat üreticilerinin son model tekneleri Boat Show Tuzla’da yerli ve yabancı ziyaretçiler için görücüye çıkacak. Bu yıl, Boat Show Tuzla’ya, Orta Doğu, Türki Cumhuriyetler, Ukrayna ve Rusya ‘ nın yanı sıra, Avrupa’lıların da büyük ilgisi var. Boat Show Tuzla, 05-13 Ekim tarihleri arasında, 8 binin üzerinde yabancı ziyaretçi ağırlayacak.  

Deniz tutkunlarının heyecanla beklediği Uluslararası Boat Show Tuzla, 05-13 Ekim 2019 tarihleri arasında Viaport Marina’da düzenlenecek. Boat Show Tuzla’da boyları 5 metre ile 50 metre arasında değişen 200’ün üzerinde tekne deniz üzerinde görücüye çıkacak.  Yüzen mücevherler olarak tanımlanan ultra lüks mega yatlar, motor yatlar, katamaranlar, yelkenliler ve guletlerin, denizde konfordan vazgeçemeyenlerle buluşacağı Boat Show Tuzla’da, düşük bütçeyle deniz keyfini yaşamak isteyenler için ekonomik tekneler de yer alacak.  

Ödüllü tasarımların yanı sıra Türkiye’de ilk kez sergilenecek “Lansman Tekneler” de Boat Show Tuzla’da yer alacak. Viaport Marina’nın ileri teknoloji sunan prestijli ve keyifli ortamında, gün boyu alışveriş, Tema park eğlencesi, Akvaryum macerası, sinema, ve benzeri birçok etkinliği bir arada sunan Boat Show Tuzla’yı keşfetmek için ziyaretçilere bir gün yetmeyecek.  

Ziyaretçilerine beğendikleri tekneleri hemen deniz üzerinde test etme ve deneme seyri yapma imkanı da sunulan Boat Show Tuzla 2018 Yılında 37 bin ziyaretçiyi 6 günde ağırladı, bu yıl 32 ülkeden 8000’ in üzerinde yabancı ziyaretçi beklenirken genel ziyaretçi hedefi ise 60 bin olacak.  

TÜRKİYE’DE DENİZCİLİK SEKTÖRÜNÜN EN BÜYÜK VE TEK BULUŞMASI.. 

Fiyatları 60 bin TL ile 25 Milyon TL arasında değişen 200’ün üzerinde teknenin sergileneceği Boat Show Tuzla’da bu yıl 250 Milyon TL’ nin üzerinde satış hedefleniyor. Her yıl %20 oranında büyüyen sektörün en büyük buluşması olarak nitelendirilen Boat Show Tuzla Deniz Fuarı sektör tek çatı altında deniz üzerinde Viaport Marina’ da bir araya gelirken; lüksü yeniden tanımlayan pahalı tasarımlara ilginin her yıl büyümesi ve fuarda her yıl ekonomik teknelerin de oranı hızla artması sektörün büyümesine fayda sağlıyor.  

Beğendiğiniz tekneyi test etmenin yanı sıra, bu yıl seminer ve etkinlik takvimi ile de Deniz Fuarı’ndan beklentiyi yükseklere taşıyacak olan Boat Show Tuzla’ da fuar süresince ücretsiz Yelken Eğitimleri de ziyaretçilerine yelken sporunun keyfini hatırlatacak.  

RAKAMLARLA BOAT SHOW TUZLA 

  • Fuar Alanı : VIAPORT Marina, Tuzla 

  • Tarih : 05-13 Ekim 2019 

  • Ziyaret Saatleri : 10:00 – 19:00 

  • Beklenen Ziyaretçi : 60.000 + 

  • Katılımcı Firma Adedi : 200 + 

  • Sergilenecek Tekne Adedi : 200 + 

  • Sergilenecek Marka Adedi : 400 + 

  • Sergilenecek Ürünler : Motoryat, yelkenli, sürat teknesi, lansman ve sıfır tekneler, catamaran, deniz ekipmanları, charter firmaları, hybrid tekneler ve teknolojiler, deniz motosikleti, motorlar, bot, sektör dergileri, tekstil ürünleri. 

Editör: TE Bilişim