Bahçeli: Başbakan bedel ödeyecektir
 
MHP lideri Devlet Bahçeli, Ankara Tandoğan Meydanı'ndaki 'Kardeşliği Yaşa ve Yaşat' mitinginde binlerce partiliye seslendi. Bahçeli 'Bozulan kardeşliğin bedelini Başbakan ve kadroları ödeyecektir' dedi.İşte Bahçeli'nin açıklamaları:

PARÇALANMANIN ADI: AÇILIM

Bu ses Hacı Bektaş’ın, Kürşat’ın, Dedem Korkut’un, Kara Fatma’nın sesidir. Başından beri açılım denilen yıkımın küresel proje Avrupa dayatması olduğunu söyledik. İmralı Canisi’nin muhatap alınacağını söyledik. Tahrikler çağdaşlık sayılacak bizim suhuletimiz ilkellik olacak.

Parçalanmanın adı açılım olacak bizim tavrımızın alçakça suçlanacak bunu sahibine derhal iade ederiz. Teröristin döktüğü kan unutulacak biz kandan beslenmiş olacağız. Bu alçaklığı lanetleriz. Çürümüş zihniyete hak ettiği cevabı veririz.

BU KALEYİ GEÇEMEZSİNİZ

Türk milletinin kardeşliğini bozanı affedecek misiniz. İmralı’yla pazarlık yapanları unutacak mısınız. Bıçak kemiğe dayanmıştır. Sınır aşılmıştır. Türk milletini bölmeye hangi gafilin gücü yetecektir. Çabalar boşunadır.

Sakın aldanmayın yanlış hesap yapmayın. Bunların bedelini Çanakkale’de Kocatepe’de ödediniz. İşte Türkiye sevdalıları işte MHP. Buradalar. Bu kaleyi asla geçemezsiniz. Devletimiz tarihimiz mukaddesatımız aradığı gücü bu kalede bulmuştur.

İMRALI CANİSİ VE BAŞBAKAN EL ELE VERİYOR

Bugün Türkiye bir ateş çemberimden geçmekte bir ihanet gittikçe büyümektedir. Bölücü sokaklara taşmıştır. İhanetle pazarlık başlamıştır. AKP’nin attığı her yanlış adım bölücülüğün kazandığı yeni bir mevzi olmuştur.

Açılım dedikçe bölücüler azmakta, fırsat dedikçe İmralı Canisi ile Başbakan el ele vermektedir. İşbirlikçi yönetimin elinde bedeli kanla ödenerek kazanmış 1000 yıllık kardeşliğimiz, milli kimliğimiz huzurumuz kaybolmaktadır. AKP sınır ötesinde korkak sınır berisinde ise acizdir.

Bunlar bazen sözde yazarlar, bazen üniversite zeminin kullanmaya çalışan fırsatçı mihraklar bazen fırsatçı şirketler bazen düşün kuruluşları bazen sahte aydınlardır bazen medya kanallarıdır bazen devletin resmi medya grubunu işgal etmiş kokuşmuş zihniyet temsilcikleridir.

Bu şer cephesinin ortak paydasını milli ve üniter yapımızdan duydukları rahatsızlık milli kimliği parçalamak için yürütülen kampanyalar oluşturmaktadır.

BEDELİ BAŞBAKAN ÖDEYECEKTİR

Mehmetçiği şehit etmek bu şer odaklarına göre demokratik haktır. Bayrağı yerden kaldırmak ise ağır tahriktir. Bu durum Milliyeti hareket için kabul edilemeyecek bir hezeyandır. Biz buna asla müsaade edemeyiz bu zillete asla katlanamayız.

Dün bu dayatmaları Çanakkale’de Mehmetçik reddetmişti bugün Milliyetçi Hareket durdurmaya kararlıdır. Bozulan kardeşliğin bir bedeli olacaktır bu bedeli Başbakan Erdoğan ve kadroları ödeyecektir. Milliyetçi, hareketin nefesi enselerinde iki eli yakalarında olacaktır.

Yıllardır Kandil’e neden gidilmediğinin hesabını sizler soracaksınız. Birliğimize yönelik tahriklerin hesabını sizler soracaksınız. 1000 yıllık kardeşliği yaşatmak için buradasınız. Bu 1000 yıllık kenetlenmenin duyurusudur. Bin yıl tarihi aşıp gelen milletin adını zirveye yükseltmiştir. Bu milleti,n adı Türk milletidir.

Adı birdir, anısı birdir, acısı birdir, bayrağı bir, inancı bir, dili birdir. Bizi biz yapan bin yıllık beraberliktir. Bizi biz yapan bin yıllık buluşmadır. Bu bin yıl çiledir göçtür dönüştür. Bu bin yıl yürektir şuurdur sabırdır. Bin yıl gurbet türküsü düğün alayı beşikte ninnidir. Bin yıl hotrattır, ağıttır semahtır.

Malazgirt’ten Çanakkale’ye sadakattir, kahramanlıktır. Bu bin yılın tek adı vardır. Nerede yaşanmış olursa olsun, anadili ne olursa olsun. Bu zenginliğin adı Türk milletidir.

Hakkarili neyse Edirneli odur; Tuncelili neyse Denizlili odur; Diyarbakırlı neyse Ankaralı odur. Hepsi birdir ve hepsinin adı Türk milletidir. Bizim bin yıllık kardeşliği yaşatmadaki muradımız budur. Biz parçalamaz bölmeyiz bayrağa saygı var mı ona bakarız.

CAMİLERİ OKULLARI AYIRAMAZSINIZ

Bu geçmişi yok Sayın Başbakan demek istiyor ki siz bir millet değilsiniz. Bin yıllık kardeşlik sonra erdi. Şimdi 36 parçaya ayrılın. Okulları, camileri, mezarları, illeri ayırın. Ayrışın yabancılaşın çözülün ufalanın çatışın ve dağılın diyorlar.

Bunları kabul etmemiz mümkün değildir. Camileri okulları, televizyonları ayırmaya hakkınız yoktur. Güneydoğulu kardeşlerimizi hedef göstermeye onları incitmeye hakkınız yoktur.

Bunun adı ve tanımı bölücülüktür. Bölücüyü dağda ve ovada aramaya gerek yok. Bölücü iktidardadır. Bu millet, bölücü hainlere, küstah peşmergeye, Şeyh Sait bozuntularına, okyanus ötesi işbirlikçilerine, Damat Ferit kalıntılarına ve yıkım taşeronu Tayyip Erdoğan’a cevabını mutlaka verir.

İMRALI’NIN HESAPLARI BOŞA ÇIKACAK

İmralı’nın hesaplarını Kandil’in tuzaklarını boşa çıkartacaktır. Türk milleti yıkım taşeronlarına, kötü adamlara rağmen ve Başbakan Erdoğan’a inat bölünmeyeceğini haykıracaktır.

Artık herkesin tarafını belli etme zamanı gelmiştir. Bir tarafta AKP’nin koalisyonu diğer yanda milletini karşılıksız sevenler. Ya birlikten beraberlikten yana olacaksınız ya da gerilim dolu bir geleceğe sürükleneceksiniz. Biz milli kimlikten, bin yıllık kardeşlikten yanayız.

GÜN BİRLEŞME GÜNÜDÜR

 Bu aziz vatan hepimizindir. Türkiye’nin yıkıma yuvarlanmasını önlemek hepimizin görevidir. Gün birleşme günüdür. Gün dayanışma günüdür. Bizim gönlümüzde herkese yer vardır.

 Bize göre bütün vatandaşlarımız Cenab-ı Hak’ın emanetidir. Bu topraklara vatanım diyen herkese ocağımız kucağımız açıktır. Bu bayrak benim diyen herkese kapımız açıktır.

Gelin bir olalım Türkiye’nin geleceğini hep birlikte inşa edelim. Yok edilmeye çalışılan köklü devlet yapımızın koruyucusu milliyetçi hareket olacaktır.

Ben buradan sormak istiyorum. Devlete sahip çıkacak mısınız? Bin yıllık kardeşliğimize sahip çıkacak mısınız?

HERKES AYAĞINI DENK ALMALIDIR

 Burada sizlerden aldığım güçle vurguluyorum ki küresel uzantılar ihanet şebekeleri nerelere demir atmış olurlarsa olsunlar geldikleri gibi gidecekleridir. Bu haksız ortam tahrik ve kışkırtmalara açıktır. Bu nedenler önümüzdeki süreç dikkat sağduyu ve akıl gerektirmektedir.

 Milliyetçi hareket çatışmak için akıl için vardır. Ama milli birlik tehlikeye düşerse gereğini yapmaya hazırdır. Maldan ve candan vazgeçmeye hazırdır. Bu bizim namus borcumuzudur. O yüzden herkes ayağını denk almalıdır.

 BU HAVAYI HERYERE TAŞIYIN

 Türk milletinin oluşturduğu ortak akıl tahriklere karşım sükunet telkin etmektedir. Sokaklarda arayacağımız bir şey yoktur. Biz, başkaları sokaktayken iktidarda olacağız ve terörü devlet gücüyle yeneceğiz. İstismarcılara itibar etmeyeceksiniz. Türk milletinin siz yalnız bugün değil gelecekte de ihtiyacı vardır. Buradan evlerinize işlerinize gideceksiniz. Kazancınız bol huzurunuz daim olsun.

 Her vatandaşımıza selamlarımız ayrı ayrı götürünüz. Tandoğan’daki bu havayı memleketin her köşesine taşıyınız. Ne mutlu Türküm diyen herkesle kucaklaşınız. Durmayınız düşmeyiniz yılmayınız yorulmayınız. Dava arkadaşlarıma mücadelelerinde üstün başarılar dilerim.

Editör: TE Bilişim