BİNGÖL'DEKİ ÇATIŞMADA ÜSTEĞMEN ŞEHİT OLDU
 
BİNGÖL - Bingöl'ün Genç ilçesinde teröristlerle güvenlik güçleri arasında çıkan çatışmada bir üsteğmen şehit oldu, iki terörist etkisiz hale getirildi. 

Gece Genç ilçesi kırsalında güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında sıcak temas sağlandı. 

Güvenlik güçlerinin ''Teslim ol'' çağrısına teröristlerin ateşle karşılık vermesi üzerine çıkan çatışmada ağır yaralanan bir üsteğmen kaldırıldığı Diyarbakır'da şehit olurken, iki terörist de etkisiz hale getirildi. 

Bu arada, çatışma sonrası teröristlere ait telsiz konuşmalarında çok sayıda kayıplarının olduğu yönünde ifadeler kullandıkları öğrenildi. 

Bölgedeki operasyonların sürdürüldüğü bildirildi.

OPERASYÖN SÜRÜYOR, 2 TERÖRİST YAKALANDI

Bingöl'ün Genç ilçesi kırsalında güvenlik güçlerince etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin kadın olduğu bildirildi. 

Bingöl Valiliğinden yapılan açıklamada, Genç ilçesinin Sekamerk Yaylası mevkisinde güvenlik güçleri ile terör örgütü PKK üyeleri arasında dün gece çıkan çatışmada etkisiz hale getirilen 2 teröristten birinin kadın olduğu belirtildi. Açıklamada, bölgede hava destekli operasyonların devam ettiği de kaydedildi.

BINGOL'UN GENC ILCESINDE SEHIT DUSEN JANDARMA OZEL HAREKAT KOMUTANLIGI'NDA GOREVLI KIRIKKALE'LI JANDARMA USTEGMEN SERKAN GENCER'IN BABA EVINDE YAS YAŞANDI. (ANADOLU AJANSI - MURAT KARADAG)

DenizHaber.Com

 

Editör: TE Bilişim