Anadolu Üniversitesi'nde kayıtlar başladı

Eskişehir Anadolu Üniversitesi'nin uzaktan eğitim yapan Açıköğretim, İktisat, İşletme fakültelerinde internet başvuru ve kayıt işlemleri başladı. Kayıtlar 16 Ekim'de sona erecek. Mazaretli olanlar ise 20 Ekim'e kadar kayıtlarını yaptırabilecek. 

Anadolu Üniversitesi'nden yapılan açıklamada, Üniversitesi'nin uzaktan eğitim sistemine göre öğretim yapan Açıköğretim, iktisat, İşletme fakültelerine Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Sistemi (ÖSYS) ile Yabancı Uyruklu Öğrenci Sınavı (YÖS) sonucuna göre yerleştirilen adayların kayıt işlemlerinin bugün itibariyle başladığı bildirildi.

Adayların kayıt işlemleri ''internet başvuru'' ve ''Açıköğretim bürolarından kayıt'' olmak üzere iki aşamada yapılacak. İnternetten başvuru için adres 'http://aofkayit.anadolu.edu.tr', 'İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu'na, 'http://www.anadolu.edu.tr' adresindeki ''Açıköğretim'', ''Kılavuzlar'' adresinden veya ''http://aofkayit.anadolu.edu.tr'' internet başvuru sitesinin ''ÖSYS Yeni Kayıt'' linkinden de ulaşılabilecek. Öğrenciler, gerekli kayıt belgelerini AÖF bürolarından temin edip yaptırabilecek.

Kayıt yaptırmak için sadece internet başvurusu yeterli değil. Adaylar, internet başvuru işlemi sonunda ''internet başvuru belgesinin çıktısını alarak adreslerine postalanan ''2009-2010 Öğretim Yılı Açıköğretim, İktisat, İşletme Fakülteleri İnternet Başvuru, Kayıt ve Öğrenci Kılavuzu'nda açıklanan diğer kayıt belgeleriyle birlikte illerdeki AÖF bürolarında kayıt yaptırmaları gerekiyor.

Kayıtlar 16 Ekim mesai bitiminde sona erecek. Mazeretli olanlar ise 20 Ekim mesai bitimine kadar kayıtlarını yaptırabilecek. Belgeleri eksik olanların kayıtları yapılmayacak. Belgeleri tamamlamak üzere ek süre de verilmeyecek.
 

Editör: TE Bilişim