5 Yeni Film Vizyonda

Bu hafta biri yerli yapım, 5 yeni film gösterime girdi. Yedi Yaşam, Teldeki Adam, rock dünyasının efsanevi grubu U2'nun konserlerini üç boyutlu beyazperdeye taşıyan U2 3D ve Köpek Oteli ile yerli yapım Güneşi Gördüm, haftanın yenileri...

Yedi Yaşam
Yönetmen Gabriele Muccino ve oyuncu Will Smith, 'Umudunu Kaybetme' filminden sonra 'Yedi Yaşam' ile tekrar bir arada... Diğer rollerde Rosario Dawson, Michael Ealy, Barry Pepper ve Woody Harrelson'ın yer aldığı filmde, peşini bırakmayan sırrın kefaretini ödemek için yabancı 7 kişinin hayatlarını değiştirmeye çalışan Ben Thomas'ın dramatik öyküsü anlatılıyor.

Teldeki Adam
Yönetmenliğini James Marsh'ın yaptığı 'Teldeki Adam', Fransız ip cambazı Philippe Petit'nin otobiyografisini ele alan bir belgesel.

Bağımsız Filmler Festivalinin açılışında gösterilen dokümanter film 'Teldeki Adam'ın diğer rollerinde Annie Allix, Jean-Louis Blondeau ve Jim Moore var.

Filmde, 7 Ağustos 1974'te ikiz kulelere ip gerip üzerinde yürüyen, ip cambazı Philippe Petit ve ona yardım eden arkadaşlarının nefes kesen maceraları hikaye ediliyor.

U2 3D
Dünyaca ünlü rock grubu U2, Catherine Owens ve Mark Pellington'un yönetmenliğiyle beyazperdede...

Film, efsanevi grubun üyeleri Bono, Adam Clayton ve Larry Mullen Jr.'ı hayranlarıyla bu kez sinemada buluşturuyor.

U2'nun 2006 yılında 'Vertigo' konser turu kapsamında Güney Amerika'da, Meksiko City, Sao Paulo, Santiago ve Buenos Aires'de verdiği 7 stadyum konserinden oluşan belgesel, 3 boyut özelliğiyle de müzik ve sinemaseverleri stadyum konserlerinin heyecan verici enerjisinin içine çekiyor.

Köpek Oteli
Yönetmen Thor Freudenthal'ın, Lois Duncan'ın kitabından sinemaya aktardığı Köpek Oteli'nde Emma Roberts, Jake T. Austin, Kyla Pratt, Don Cheadle ve Lisa Kudrow rol alıyor.

Filmde evde hayvan beslenmesine izin verilmeyen küçük bir kasabada yaşayan Andi ve küçük kardeşi Bruce'un başından geçen komik olaylar konu alınıyor.

Güneşi Gördüm
Mahsun Kırmızıgül'ün yazıp, yönetip, başrolünde de oynadığı 'Güneşi Gördüm'de diğer rolleri Demet Evgar, Hande Subaşı, Yıldız Kültür, Şerif Sezer, Altan Erkekli, Ali Sürmeli, Menderes Samancılar ve Cihat Tamer paylaşıyor.

Filmde Kars'tan İstanbul'a, oradan Noveç'e ve Danimarka'ya uzanan insanların dramatik hikayesi konu ediliyor.

Editör: TE Bilişim