Mavi ve beyaz listelerin yarıştığı İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi seçimleri bugün gerçekleşti. Gökalp Erim ve Yusuf Öztürk’ün aday olduğu seçimlerde, Yusuf Öztürk yeniden başkan seçildi.

İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi seçimleri sonuçlandı. Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Öztürk ile Gökalp Erim’in yarıştığı seçimlerde 437 oy ile rekor katılım yaşanırken, Yusuf Öztürk’ün beyaz listesi 239, Gökalp Erim’in mavi listesi ise 194 oy aldı. 3 oy geçersiz sayılırken, bir boş oy çıktı. Yusuf Öztürk, İMEAK Deniz Ticaret Odası İzmir Şubesi Yönetim Kurulu Başkanlığı’na 4 yıl için yeniden seçildi.

Seçim sonuçlarının açıklanmasının ardından Gökalp Erim’e çiçek takdim eden Yusuf Öztürk, bir teşekkür konuşması yaptı. Öztürk, “Bu seçimin kaybedeni yok. Denizcilik sektörü ve İzmir denizciliği kazanmıştır” dedi.

Öztürk, şöyle konuştu: “Çok seviyeli, barış dolu bir seçim geçirdik. Sayın Gökalp Erim’e teşekkür ediyorum. Bu seçimin kaybedeni de kazananı da yoktur. Bu seçimi denizcilik sektörü, İzmir denizciliği kazanmıştır. Seçimde tüm emeği geçenlere, oy kullanmak için buraya gelen denizci arkadaşlarımıza çok teşekkür ediyorum. Bu seçim vesilesiyle kendimizi tekrar değerlendirme fırsatı bulduk. Üyelerimize daha fazla dokunacağız. Ben ekibimle bu başarıya imza attım. Çok çalıştılar. Onlara da çok teşekkür ediyorum. İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan ve ekibine verdiği tüm desteklerden dolayı teşekkürlerimi sunuyorum”.

Editör: TE Bilişim