Yunan yan sanayicileri iş birliği için geliyor

Yunanistan’ın denizcilik sektöründeki en önemli yan sanayi üreticilerinin bir araya gelerek oluşturduğu Hellenic Marine EquipmentManufacturersandExporters (Hemexpo)bünyesindeki şirketler, “Akıllı Gemi Çözümleri ve Teknolojileri” konulu seminer kapsamında Türk denizcilik sektörünün önde gelen temsilcileri ile buluşacak.

12 Aralık 2018’de gerçekleşecek seminere Hemexpo Yönetim Kurulu Üyesi ManolisChiladakis’in yanı sıra, oluşuma üye 10 şirketin yöneticileri katılacak. Holiday Inn Tuzla’da gerçekleştirilecek seminerde, Yunanşirketlerfaaliyet alanları ile ilgili detaylı sunumlar gerçekleştirerek ürünleri ve verdikleri hizmetler hakkında Türk tersaneleri ile gemi sahiplerini bilgilendirecek.

TÜRK TERSANELERİNE VE GEMİ SAHİPLERİNE DAHA YAKINDAN TANITACAK

Hemexpo, Yunan yan sanayi üreticilerinin küresel aktör olma amacıyla güçlerini birleştirerek oluşturdukları bir platform. Dünyanın dört bir yanındaki gemi sahipleri ile tersanelere gemi ve diğer deniz yapılarının inşası, dönüşümü ve bakım-onarımına yönelik olarak yenilikçi, güvenilir ve yüksek kaliteli ürünler sunuyorlar. Yunan şirketleri, Hemexpo ile üretimden mühendisliğe, kurulumdan devreye alma faaliyetlerine kadar bütüncül bir hizmet ağını devreye sokarak en iyi satış sonrası müşteri desteğini vermeyi ve böylece rekabet edebilirliğini artırmayı hedefliyor. Her biri kendi alanında uzman olan Hemexpo üyesi şirketler, seminer sayesinde ürün ve hizmetlerini Türk tersanelerine ve gemi sahiplerine daha yakından tanıtmayı amaçlıyor.

Editör: TE Bilişim