Yılbaşı gecesi vapurları PARO’DAN HERKESE BEDAVA!

Paro 2012’ye hızlı giriyor;  Türk kara sularında ilk defa yılbaşı gecesi akşam 9’dan sabah 5’e kadar ek vapur seferleri Paro’dan yeni yıl hediyesi.

Paro, tüketicilerin yeni yılını kutlamak ve bu vesileyle tüketicilere yılbaşı gecesi ek seferlerle ulaşım kolaylığı sağlamak amacıyla yolcuların vapur ücretlerini de üstlenerek bedava seyahat etme olanağı sunuyor. 31 Aralık 2011 yılbaşı gecesi saat 21.15’den 05.00’e kadar İstanbul Şehir Hatları ek seferleri kapsamında belirtilen hatlardaki vapur seferleri yolcular için ücretsiz olacak.
 
 ‘Vapurlarda yılbaşı gecesi bedava ulaşım imkânı’ uygulamasından, yalnız Parolu kart sahipleri değil, İstanbul’da yaşayan herkes yararlanacaktır. Paro’nun Arçelik, Aygaz ve İstanbul  Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları’nın katkılarıyla düzenlediği proje kapsamında, İstanbullulara şehir hatları vapurları ile avantajlı seyahat imkânı sağlanacak.
 
Ücretsiz ek seferler, Kadıköy-Beşiktaş hattında saat 21.15'den, Kadıköy-Karaköy hattında ise saat 21.30'dan itibaren 30 dakika aralıklarla karşılıklı olarak düzenlenecek. Kadıköy-Karaköy hattında vapurlar Haydarpaşa İskelesi’ne uğramayacak.
 
Tanı Pazarlama ve İletişim Hizmetleri A.Ş. Genel Müdürü Engin Oytaç, konuyla ilgili bir açıklama yaparak, “2011 Paro’nun büyümeye devam ettiği bir yıl oldu, biz de bu mutluluğu herkesle paylaşmak istedik. Aklınla Bin Kazan söylemiyle yola çıkan Paro, bu sene düzenlediği yaklaşık 2.500 kampanya ile 26’ya yükselen üye şirkete ve 13 milyona yakın Parolu kart sahibi tüketiciye kazandırmaya devam etmiştir. Tüketiciye dokunan markamız Paro sponsorluğunda yılbaşına yönelik yaptığımız bu etkinlik ile tüketicilerimize, Paro Yıldızlar Topluluğu üyesi işyerlerimize ve projeye olan değerli destekleri için İstanbul Şehir Hatlarına teşekkürlerimizi iletmek istiyorum. Yeni yılınız kutlu olsun!” dedi. 

Editör: TE Bilişim