Yazarımız Ali Bozoğlu DEFAMED'in Fahri Üyesi

İstanbul Teknik Üniversitesi  Denizcilik Fakültesi Mezunlar Derneği Yönetim Kurulu aldığı karar ile  denizciliğe yaptıkları katkı nedeniyle Ali Bozoğlu, Yük.Müh. Ali Can ve Yard.Doçt.Dr. Murat Koraltürk’ü fahri üyeliğe kabul etti.

05 Mayıs 2010 tarihinde Gündüz Aybay Denizcilik Merkezinde yapılan toplantıda üyelik beratları Dernek Başkanı Mühendis Selçuk   Şenkal tarafından verildi.

Törende ilk konuşmayı denizciliğin duayenlerden Kaptan Namık Assene yaptı. Kaptan Asena Yük.Müh. Ali Can’a Denizcilik Bankası T.A.O Genel Müdür Yardımcısı olarak Atatürk’ün hayali olan Pendik Tersanesi ile Motor fabrikasının faaliyet geçirilmesi ile Gemi İnşa sanayine yaptığı hizmetten dolayı  Ali Bozoğlu ve Yard.Doçt.Dr. Murat Koraltürk’e Deniz Araştırmacısı Orhan Kızıldemir ile Deniz Tarihçisi,Gazeteci ve Yazar Eser Tutel’in arşivini bilgisayar ortamına geçirerek DEFAV bünyesinde arşiv oluşturulmasında ki katkılarından dolayı fahri üyeliğe kabul edildiklerini bu kişileri aralarında görmekten duyduğu memnuniyeti ifade etti.

Dernek Başkanı Mühendis Selçuk Şenkal bu kişilere yaptıkları hizmetten dolayı teşekkür ederek fahri üyelik belgeleri ile plaketlerini verdi.

Kaptan Namık Assena

Yard. Doç. Dr. Murat Koraltürk, DEFAMED Başkanı Selçuk Şenkal

Yazarımız Ali Bozoğlu, Selçuk Şenkal ile

Müh. Ali Can, DEFAMED Başkanı Selçuk Şenkal

 

Editör: TE Bilişim