Doğu Akdeniz Yat Rallisi kapsamında Mersin'e gelen yatçılar, onurlarına verilen kokteylde biraraya geldi.

Bu yıl 19'uncusu gerçekleştirilen Doğu Akdeniz Yat Rallisi'ne katılan 225 yerli ve yabancı amatör denizciye, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan bir kokteyl verdi.

Yenişehir Belediye Başkanı İbrahim Genç'in de katıldığı kokteylde konuklarıyla ayrı ayrı ilgilenen Başkan Macit Özcan, yaptığı konuşmada, "Geçen yıl ve önceki yıllarda yatçı arkadaşlarımızı konuk ettik. Gelecek yıl ve sonraki yıllarda da onları zevkle ağırlamaya hazırız. Umarım ev sahipliğimizden memnun kalırlar" dedi.

Mersin'de bu tip uluslararası organizasyonlar yapılmasına daima öncülük ettiklerini belirten Özcan, böylesi etkinliklerin Mersin'in tanıtımında büyük rol oynadığını söyledi.

Mersin'in Türkiye'nin Avrupa'ya açılan aydınlık yüzünü temsil eden şehirlerden biri olduğunu ifade eden Özcan, bu etkinlikler sayesinde Mersin'in, bünyesinde kültürü, sanatı ve sporu barındıran bir dünya kenti olduğunu vurguladı.

Başkan Macit Özcan'ın konuşmasının ardından Büyükşehir Belediyesi Halk Oyunları ekiplerinin gösterisini beğeniyle izleyen yatçılar, onlarla birlikte doyasıya dans edip eğlendiler.

kaynak: sondakika.com

Editör: TE Bilişim