Yaılıisar Müze Gemisi'ni 160 bin kişi ziyaret elli Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisine ilgi her geçen gün artarken, ziyaretçi sayısı: 160.770 oldu

Yarhisar Gemi Müze Müdürü İlhan Akbulut grup halinde gelen ziyaretçilere gemi hakkında bilgi veTürkiye'nin, karaya yerleştirilmiş ikinci su üstü savaş gemi müzesi olan Yarhisar ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor.

1964 yılında A.B.D. inşa edilen, aynı yıl sonunda Türk donanmasına katılarak, kırk yıl süresince "Keşif-Karakol" gemisi olarak görev yapan Yarhisar 2004 yılında hizmet dışı kaldı. 2006 yılı başında Gölcük-Kavaklı sahilinde, karaya yerleştirilmeye başlandı.

27 Ekim 2006 tarihinde açılışı yapılarak Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. 1974 Kıbrıs Barış Harekâtının Ege safhasına katılmış gazi bir gemi_ olan Yarhisar, yaz süresince yerli ve yabancı misafir akınına uğradı.

Yarhisar Müze Gemi Müdürü ilhan Akbulut, "Günlük yaptığımız istatistiklerle, bugüne kadarki toplam ziyaretçi sayımız 160.770 oldu. Ağustos, ziyaretçi sayımızın en fazla olduğu aydı. Yaz döneminde daha çok yerli ve yabancı misafirlerimize ev sahipliği yaptık" dedi.

ÖĞRENCİ ZİYARETÇİMİZ ARTTI

Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin yanında, yaz tatili sebebiyle öğrenci ziyaretçilerimizin de yoğun olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız rahatça gezebilsinler diye, giriş ücretini de oldukça makul tuttuk. Kavaklı sahilini gezen, özellikle misafir vatandaşlarımız YarUYsnr Müze p'inimi/i de ziyaret ederek güzel anılarla ayrılıyorlar" dedi. Yarhisar müze gemisini henüz gezmemiş olan vatandaşları da ziyaret etmeye davet etti.

Yaılıisar Müze Gemisi'ni 160 bin kişi ziyaret elli Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisine ilgi her geçen gün artarken, ziyaretçi sayısı: 160.770 oldu -Yarhisar Gemi Müze Müdürü İlhan Akbulut grup halinde gelen ziyaretçilere gemi hakkında bilgi veTürkiye'nin, karaya yerleştirilmiş ikinci su üstü savaş gemi müzesi olan Yarhisar ziyaretçi akınına uğramaya devam ediyor. 1964 yılında A.B.D. inşa edilen, aynı yıl sonunda Türk donanmasına katılarak, kırk yıl süresince "Keşif-Karakol" gemisi olarak görev yapan Yarhisar 2004 yılında hizmet dışı kaldı. 2006 yılı başında Gölcük-Kavaklı sahilinde, karaya yerleştirilmeye başlandı. 27 Ekim 2006 tarihinde açılışı yapılarak Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemisi olarak hizmet vermeye devam ediyor. 1974 Kıbrıs Barış Harekâtının Ege safhasına katılmış gazi bir gemi_ olan Yarhisar, yaz süresince yerli ve yabancı misafir akınına uğradı. Yarhisar Müze Gemi Müdürü ilhan Akbulut, "Günlük yaptığımız istatistiklerle, bugüne kadarki toplam ziyaretçi sayımız 160.770 oldu. Ağustos, ziyaretçi sayımızın en fazla olduğu aydı. Yaz döneminde daha çok yerli ve yabancı misafirlerimize ev sahipliği yaptık" dedi. ÖĞRENCİ ZİYARETÇİMİZ ARTTI Gölcük Belediye Başkanı Mehmet Ellibeş, "Gölcük Belediyesi Yarhisar Müze Gemimizi ziyaret eden yerli ve yabancı misafirlerin yanında, yaz tatili sebebiyle öğrenci ziyaretçilerimizin de yoğun olduğunu görüyoruz. Vatandaşlarımız rahatça gezebilsinler diye, giriş ücretini de oldukça makul tuttuk. Kavaklı sahilini gezen, özellikle misafir vatandaşlarımız YarUYsnr Müze p'inimi/i de ziyaret ederek güzel anılarla ayrılıyorlar" dedi. Yarhisar müze gemisini henüz gezmemiş olan vatandaşları da ziyaret etmeye davet etti.

Haberin Tamamı İçin: http://www.gazetea24.com/yerel-basin-haber/yarhisar-muze-gemisini-160-bin-kisi-ziyaret-etti_11345338.html
GazeteA24.com
Editör: TE Bilişim