Yalova Emniyet Müdürlüğü, il özel idare bütçesinden Yalova'da asayiş olaylarında kullanılmak üzere 40 mil hız yapabilen 1 sahil güvenlik gemisi, 5 adet binek oto ve 4 adet yüksek performanslı motosiklet talep etti. İ

İl genel meclisinin kasım ayı toplantısı bugün başlıyor. 20 maddelik gündem toplantısında, Yalova Emniyet Müdürlüğü'nün il özel idareden talep ettiği sahil güvenlik gemisi, araç ve motosiklet talebi de bulunuyor. Toplantıda ele alınacak gündem maddeleri arasında yer alan 9. maddedeki talepler şöyle sıralanıyor:

"Lojistik destek sağlamak amacıyla deniz kazaları, arama-kurtarma, her türlü kaçakçılık olayları, denizde mal ve can güvenliğinin sağlanması, deniz kenarındaki tesislerin denetimi ile adli ve önleyici görevleri icra etmesinde kullanılmak üzere ihtiyaç duyulan 1 adet 35-40 mil hız yapabilen sac gemi, 5 adet binek oto ve 4 adet yüksek performanslı motosikletin özel idare bütçe imkanları ile satın alınması teklifi hakkında İçişleri ve Çeşitli İşler Komisyonu ile Plan ve Bütçe Komisyonu'nca hazırlanan raporların okunması ve müzakere edilmesi."

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim