BADER’DEN YAKIT İKMAL SEKTÖRÜNE BAKIŞ VE PİYASALAR SEMİNERİ

BADER, seminerler serisine bir yenisiyle devam ediyor. Barbaros Denizciler Derneği (BADER) tarafından “Yakıt ikmal sektörüne bakış ve piyasalar”  konulu bir seminer yapılacak.

BADER tarafından düzenlenen seminer 07 Kasım 2009 Cumartesi günü 14.00-17.00’de Maltepe Kültür Merkezi Kubbe Altı Salonu’nda  gerçekleştirilecek.  Seminere konuşmacı olarak Mustafa Muhtaroğlu katılacak.

Seminerde “Yakıt ikmal sektörüne bakış ve piyasalar”  başlığı altında Ticari görünüm; Piyasa Yapılanması  İkmal ve Kredi Teminleri,  Teknik Analiz; Yeni Kurallar ve Değişimler, Piyasa Şartları ve İkmal Limanları konusuna da değinilecek.

BADER tarafından düzenlenen seminer 07 Kasım 2009 Cumartesi günü 14.00–17.00’de Maltepe Kültür Merkezi Kubbe Altı Salonu’nda  gerçekleştirilecek.  Seminere konuşmacı olarak Mustafa Muhtaroğlu katılacak.

Seminerde “Yakıt ikmal sektörüne bakış ve piyasalar”  başlığı altında Ticari görünüm; Piyasa Yapılanması  İkmal ve Kredi Teminleri,  Teknik Analiz; Yeni Kurallar ve Değişimler, Piyasa şartları ve İkmal Limanları konusuna da değinilecek.

Seminere katılmak isteyenlerin 06 Kasım 2009 Cuma gününe kadar BADER’e kayıt yaptırmaları  gerektiği bildirildi.

Mustafa Muhtaroğlu Kimdir?

Mustafa Muhtaroğlu, 1962 yılında İstanbul’da doğdu. İstanbul Üniversitesi İktisat fakültesinden 1984 yılında mezun olduktan sonra aynı fakültede master ve doktora yaptı.

Muhtaroğlu, iş hayatına Denizcilik Bankası’nda müfettiş yardımcısı olarak başladı. Daha sonra gemi yakıt ikmal sektörüne geçerek 1986 sensinden bu yana sektörde çalıştı. Bunun  yanında Gemi Yakıt İkmalcileri Derneği kurucu başkanlığını da yapan Muhtaroğlu, sonra 2004 yılında Deniz Ticaret Odası Meclis üyeliğine seçildi. 2009 yılında yapılan seçimlerde tekrar seçilen Muhtaroğlu, DTO Meclisinde ikinci dönem görev yapmaktadır. Aynı  zamanda  DTO Hesap İşler Komisyonu üyesidir.

Ayrıca sektörün tek uluslararası derneği olan ve IMO nezdinde danışman statüsüne sahip merkezi İngiltere’deki IBIA (İnternational Bunker İndustry Association) Yönetim kurulu üyesi olan Muhtaroğlu, başta SIBCON ve her yıl bir kıtada yapılan IBIA CONVENTION olmak üzere çok sayıda sektörel konferansta ve sempozyumu da konuşma ve brifingler verdi.

Mustafa Muhtaroğlu diğer yandan  Yakıt İkmal firması ENERGY PETROL’un kurucusu ve Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı sürdürüyor.

Editör: TE Bilişim