Denizbank; Bölüm Müdürlerinden Stratejist Sayın Ercan Ergüzel, tüm sektörleri oldugu gibi denizcilik sektörünü de ciddi şekilde etkilemiş olan global ekonomik krizi, uzun zamandan sonra ilk defa moralimizi yükselteceğini düşündüğümüz; “Global Ekonomi Krizden Çıktı , Önümüzdeki Yıllar Umut Vaadediyor“  başlığına sahip sunumu ile tekrar mercek altına almayı hedefliyor.

WISTA Türkiye Derneği Kurucu üyelerinden, NSN Hukuk Bürosu avukatlarından Sn Tuğba ÜNSAL ise Yeni Türk Ticaret Kanunu’nun Şirketler Hukuku ile Getirdiği Yenilikler“ başlıklı sunumu ile kanundaki yeni düzenlemelerle ilgili tüm misafirlerimizi aydınlatmayı amaçlıyor.

Seminer, Deniz Ticaret Odasi Meclis Salonunda, 25 Nisan 2012, Çarşamba günü 17.30-18.30 saatleri arasinda gerçekleşecek olup, seminerin ardından WISTA Türkiye Derneği, seminere katılan tüm dinleyicileri; düzenleyecekleri kokteylde misafir edeceklerdir.

WISTA Türkiye; katılımın ücretsiz olduğu seminere ilgilenen herkesi davet ediyor. 

Katılımcıların 20 Nisan 2012 tarihine kadar  [email protected] adresine Sn Iren Arican dikkatine katılımlarını bildirmeleri gerekiyor.

Editör: TE Bilişim