V.SHIPS 15. KARİYER GÜNLERİNİN DÜNKÜ  KONUĞU OLDU

15. Kariyer Günleri’nde İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü bugün Vships’i ağırladı. 1983 yılında İngiltere’de kurulan V.ships’in  26 ülkede toplam 70 ofisi bulunuyor. Gemi işletmeciliğinin yanısıra petrol platform işletmeciliği gibi birçok sektörde hizmet veren şirketin 1000’den fazla gemisiyle , 24,000’den fazla gemi personeliyle Dünya’da 1. sıradadır.

V.ships’i temsilen okulumuza gelen Personel Müdürleri Efe SİPAHİ ve Volkan İMAMOĞLU şirketi tanıttılar.Gemilerinde yabancı personel bulundurduklarını belirten yetkililer ,Hintli ve Filipinli personelin ağırlıklı olduğunu dile getirdiler.Petrol platformlarındaki çalışma koşulları hakkında bilgi vererek , çalışacak kişinin DP sertifikası olması gerektiğini söylediler. Ayrıca şirket olarak eğitime de önem verdikleri dile getirirken  , şirket politikasında profesyonelliğin esas tutulduğunu , bunun da eğitimle olacağını vurguladılar. Daha sonra misafirlerimiz ,  Denizcilik Fakültesi öğrencilerinin sorularını birebir cevaplamak için kokteyl alanına geçtiler.

Şirketlerini tanıtmak için ilk kez böyle bir organizasyona katıldıklarını ve bundan çok memnun kaldıklarını belirten SİPAHİ ve İMAMOĞLU , Kariyer Kulübü’ne böyle güzel bir organizasyon hazırladıkları için teşekkür ederek , İTÜ Denizcilik Fakültesi’nden ayrıldılar.Haberle ilgili daha detaylı fotoğraflara www.itudfkariyerkulubu.com adresinden ulaşabilirsiniz.

Editör: TE Bilişim