İ.T.Ü DENİZCİLİK FAKÜLTESİ  19.GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ V.SHIP ‘İN KATILIMI İLE BAŞLADI

19. Geleneksel İ.T.Ü. Denizcilik Fakültesi Kariyer Günleri V.Ships’in  katılımıyla başladı. Şirket adına , Personel Müdürü Efe SİPAHİ, Volkan İMAMOĞLU ve Saygın SUNER katıldı.

 Öğrenciler tarafından büyük ilgi gösterilen konferansta, personel müdürü Efe SİPAHİ şirket politikası ile ilgili bilgi verdikten sonra, stajyer alımı ve Türk personel  hakkında merak edilen tüm konulara açıklık getirdi. Şirket olarak eğitime de önem verdiklerini dile getiren Sn. SİPAHİ şirket politikasında profesyonelliğin esas tutulduğunu, bunun da eğitimle olacağını ve buna yönelik stajyer eğitimi ile yabancı dil eğitimi verildiğini açıkladı.  Konferansta gayet samimi bir üslup kullanan Sn. SİPAHİ,  okula yeni katılan öğrencilerin  V.Ships hakkında yetkili ağızdan bilgi sahibi olmasını sağladı.

Konferans sonrası kokteyle katılan öğrenciler şirket temsilcileri ile bire bir görüşerek V.ships hakkında daha fazla bilgiye ulaştılar. Samimiyet içerisinde geçen bu konferans ve kokteyl akabinde Sn. Suner Sn. Sipahi ve Sn. İmamoğlu okul öğrencileri tarafından uğurlandılar.

 

Editör: TE Bilişim