İTÜ Denizcilik Fakültesi Geleneksel Kariyer Günleri VERA’nın Katılımıyla Hız Kesmeden Devam Ediyor

16.sı düzenlenen geleneksel kariyer günlerinin bugünkü konuğu Vera Denizcilik oldu. Vera Denizcilik’i temsilen Personel Müdürü Kpt.Serhat ACAR ve Filo Müdürü Kpt.Barış KIZILTAŞ katıldılar.

Konferans salonunda şirket yetkililerinin kendilerini tanıtmasıyla başlayan konferans öğrencilerin ilgi odağı oldu.Güvenlik,kalite ve verimlilik ile altlarındaki gemileri işletmeyi amaçlayan  kuru yük şirketi VERA,merkezi İstanbul olmak üzere 2006 yılında kurulmuştur.Toplamda 4 adet dökme yük taşıyan gemisi bulunan şirket;”Sıfır kaza,sıfır insan kaybı,sıfır çevre zararı” politikasını benimsemekte ve ülkemizin önde gelen kuru yük firması olma hedefiyle hızlı bir şekilde büyümektedir.

Denizdeki en önemli faktörün uyulması gereken örf ve adetler olduğunu vurgulayan ve risk yönetimin öneminden  de bahseden şirket yetkilileri konferansa öğrencilerin soru-cevaplarıyla devam etti.

İTÜ Denizcilik Fakültesi Kariyer Kulübü’nün yapmış olduğu organizasyondan memnun olduklarını belirten katılımcılar,seminer sonrasında Kariyer Kulübü’nün takdim ettiği hediyeyi aldıktan sonra organize edilen kokteyle katıldılar.Öğrencilerle daha  yakından sohbet imkanı bulunan temsilciler,fakülteden mutlu bir şekilde öğrencilerin eşliğinde uğurlandılar.

Editör: TE Bilişim