İSTANBUL VALİSİNDEN KIYI EMNİYETİNE TAZİYE ZİYARETİ

İstanbul Valisi Sn. Hüseyin Avni MUTLU, 4 Aralık Salı günü Şile’de meydana gelen elim deniz kazası sonrası Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü'ne taziye ziyaretinde bulundu.
 
Vali MUTLU, kuruluşumuza ziyareti sırasında Genel Müdür Salih ORAKCI tarafından karşılandı.
 
Vali MUTLU, Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğü bünyesinde yıllardır her türlü hava şartında birçok başarılı kurtarma operasyonu yaparak can kurtaran, hayatlarında hiç görmedikleri ve tanımadıkları kişilerin hayatlarını kurtarmak için kendi canlarını hiç düşünmeden feda eden, son kurtarma operasyonu sırasında da görevi başında şehit düşen Kıyı Emniyeti personeli ile kurtarma çalışmasına gönüllü olarak iştirak eden balıkçı vatandaşımızın kayıp olmasından duyduğu üzüntüyü dile getirerek Kıyı Emniyeti'ne  başsağlığı dileklerinde bulundu.
 
Vali ayrıca, Genel Müdür Yardımcıları B. Olcay ÖZGÜRCE, Ülker ACARER ve Caner ARSEVEN’in de hazır bulunduğu görüşmede, yapılan arama-kurtarma çalışmaları hakkında detaylı bilgi aldı.
 
Genel Müdür Salih ORAKCI da, “Bu acılı günümüzde yanımızda olarak  her türlü desteği veren İstanbul Valimiz Sn. Hüseyin Avni MUTLU’ya şahsım ve Kuruluşum adına teşekkür eder, kendisine en derin şükran duygularımı sunarım.” dedi.
Editör: TE Bilişim