Ürün Güvenliği Semineri Düzenleniyor

Turk Loydu’nun da yonetiminde yer aldigi Uygunluk Degerlendirmesi Dernegi– UDDer (www.udder.org.tr) olarak Kalibrasyon ve Deney Laboratuvarları Derneği- TURKLAB- ile birlikte Ankara Sanayi Odasi isbirligi ile 23 Eylul 2014 tarihinde Ankara’da ASO Kongre Merkezinde tum sektorleri cok yakindan ilgilendiren “Urun Guvenligi Semineri” duzenliyor

"UDDer ve TÜRKLAB tarafından Ankara Sanayi Odası işbirliği ile 23 Eylül 2014 tarihinde Ankara’da ASO Konferans salonunda Ürün Güvenliği ve Uygunluk Değerlendirmesi konularında toplumda farkındalığın geliştirilmesi, ürünlerimizin marka değerinin artırılmasına katkı sağlanarak ihracattaki payımızın artırılması amacıyla, ilgili tüm paydaşların katılımı ile sektördeki gelişmelerin değerlendirileceği “Ürün Güvenliği Semineri” düzenlenecektir. Ürün güvenliğine yönelik ilgili tarafların bir araya gelerek uygunluk değerlendirme faaliyetlerinin ürün güvenliği açısından gelişimine yönelik katkılarının paylaşılacağı seminere düzenleyici kuruluşlar (Ekonomi Bakanlığı, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı, BST Bakanlığı, Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı), TÜRKAK ile üretici ve tüketici temsilcileri katılarak mevcut durum ve iyileştirmeye yönelik görüş ve önerilerini paylasacaktır. Seminerde ayrıca Avrupa Laboratuvarlar Birliği (Eurolab) Başkanı Mr. Jiri Sobola, Avrupa ve dünya ölçeğinde mevcut durumu irdeleyerek alınan önlemler konusunda sunum gerçekleştirecek, deneyimlerini paylaşacaktır.

Seminere katılım ücretsiz olup, katılmak isteyenlerin 18 Eylül 2014 tarihine kadar [email protected] adresine kayıt yaptırmaları gerekmektedir."

Editör: TE Bilişim