Ünlü Milyarder Bodrum'a Demir Attı

İTALYAN milyarder Flavio Briatore, eşi ve çocuğunun yanı sıra bir grup misafirleriyle birlikte 65 metrelik lüks yatıyla Bodrum’a demirledi.

Briatore’nin akşam Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Palmarina içinde açacağı Kartal Yuvası adlı restoranın açılışına katıldığı öğrenildi. Palmarina’nın eğlence adası bölümündeki ’Oldcity’de yer alan Billionaire Clup’ün patronu İtalyan milyarder 64 yaşındaki Flavio Briatore, dün sabah yanında manken eşi 29 yaşındaki Elisabetta Gregoraci ve çocukları Falco ve Hortensia ile birlikte, 30 milyon Euroluk 65 metre uzunluğundaki Force Blue isimli yatıyla, Yunanistan’dan Muğla Bodrum’a geldi.

İngiltere’nin Queens park rangers futbol takımının yöneticileri ve eşlerinin de yatta bulunduğu öğrenildi. Sabah saatlerinde Yalıkavak Mahallesi Küdür Yarımadası açıklarına demirleyen yatta Briatore dinlenirken; eşi ve İngiliz konukları servis botuyla koyları gezdi. Palmarina çarşısında alışveriş yaptı.

Palmali Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Masimov ile birlikte Briatore’nin, bu akşam saatlerinde, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın Palmarina içinde açacağı Kartal Yuvası adlı restoranın açılışında bulunacağı öğrenildi. Briatore’nin ardından Billionaire Clup’de konukları için davet düzenleyeceği kaydedildi.

Editör: TE Bilişim