Boğaziçi Üniversitesi Sualtı Sporları Kulübü’nün (BÜSAS) resmi dergisi olan 'Derin Dergisi'nin, yazarlığını, tasarımını, editörlüğünü ve mali işler sorumluluğunu tamamen Boğaziçi Üniversitesi sualtı sporları kulübü BÜSAS üyesi öğrencileri üstleniyor.  Derginin her sayısı 3000 adet basılıyor ve okuyucularıyla buluşturuluyor. 13. sayısını Medex fuarıyla birlikte okuyucularıyla buluşturan ‘d e r i n’  Türkiye’deki üniversitelere, üniversite kütüphanelerine, Türkiye çapındaki dalış okulları ve dalış kulüplerine ücretsiz olarak dağıtılıyor.

Derginin zengin içeriğiyle, sualtıyla ilgilenenlere bilimsel konularda ciddi araştırmalar sunuyor. Dalışa ve sualtına yönelik ilgiyi ve bilinci arttırmak ise derginin yayınlanış amaçlarından en önemlisini oluşturuyor . Derin Dergisi'nin ana taslağını sualtı sporu ve araştırmaları konusunda önemli rolleri olan kişiler ile röportajlar, canlılar dünyası ve sualtı fotoğrafçılığı oluşturuyor. Bunun yanısıra sualtı ile ilgili bir çok bilgiye ulaşmaya olanak sağlıyor.


Ayrıca 13. sayısına ulaşmak isteyenler [email protected] adresine iletişim bilgilerini yazarak, kargo ile karşı ödemeli olarak derginin ellerine ulaşmalarını sağlayabilirler.

Medex Fuarından Görüntüler

 

Editör: TE Bilişim