Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Kağızman'da

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan’ı Kağızman girişinde binlerce vatandaş coşkuyla karşıladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Arslan Kağızman'da Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan'ı Kağızman girişinde binlerce vatandaş coşkuyla karşıladı. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, doğum yeri olan Kağızman'ı ziyaret etti.

Arslan'ı Kağızman girişinde binlerce araçtan oluşan konvoy karşıladı. Konvoy eşliğinde ilçe merkezine giren Arslan'a Kağızmanlılar, ellerinde Türk bayraklarıyla sevgi gösterisinde bulundu. Kağızmanlılar Bakan Arslan için 9 kurban kesmek istedi. Arslan ise kurbanların kesimine izin vermeyerek, kurbanların Kur'an kursuna verilmesini istedi.

Bakan Arslan, Kağızman'da ilk olarak Kaymakamlığı ziyaret etti, Kaymakamlık Şeref Defteri'ne yazdı. Bir süre Kaymakam Musa Üçgül'den brifing alan Arslan, daha sonra Kağızman Belediyesi'ne geçti. Arslan'ı belediye girişinde Başkan Nevzat Yıldız karşıladı. Bakan Ahmet Arslan, daha sonra İstiklal Meydanı'nda Kağızmanlılara seslendi. Arslan, "AK Parti ile yürüyen ve destek veren herkes kazandı. Bugün AK Parti'nin yanında olan Kars ve bütün ilçeleri Cumhuriyet tarihi boyunca yapılmayan yatırımları aldı ve almaya devam edecek. Dün milletvekili olarak karşınızdaydım. Bugün bakan olarak buradayım" dedi

. "Bizleri yalnız bırakmayarak zor günlerimizde yanımızda olan herkesin bugün AK Parti olarak bizler de yanında olacağız" diyen Arslan, Kağızman Kars yolunun ihale edildiğinin müjdesini de verdi. Kağızmanlıların yatırımları hak ettiğine dikkat çeken Bakan Arslan, "Tarım ile geçinen ilçemizin en büyük sorunu olan sulama suyu barajı Temmuz ayında ihale edilecek. Kars ve bütün ilçeler hak ettiği yatırımlardan alacaktır" diye konuştu. Ellerinde Türk bayraklarıyla yaklaşık 5 bin kişinin İstiklal Meydanı'nda buluştuğu Kağızman'da birlik, beraberlik mesajları verildi. Bu arada, Bakan Ahmet Arslan'a, bedensel engelli ressam Şahmettin Çolak, Başbakan Binali Yıldırım için harflerle yaptığı portreyi verdi. Ressam Çolak, Bakan Arslan'dan portreyi Başbakan Yıldırım'a ulaştırmasını istedi. Arslan da Çolak'a Başbakan Binali Yıldırım'a portreyi bizzat kendisinin vereceğini söyledi. Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, yapımı tamamlanan Kesikköprü Yolu'nda yaptığı incelemenin ardından Kars'a hareket etti.
Editör: TE Bilişim