STAR

Star'ın bulduğu adaya yüzecek

Devlet Bakanı Tüzmen, Star Gazetesi yazarı Halit Kakınç ile Star tv program yapımcısı Ardan Zentürk’ün çabasıyla varlığı kanıtlanan Marmara Denizi’ndeki Vordonisi batık adasına seve seve dalacağını söyledi...


ÇOK iyi bir yüzücü olan aynı zamanda yaptığı dalışlarla tanınan Dış Ticaretten Sorumlu Devlet Bakanı Kürşat Tüzmen, Marmara denizindeki batık 10’ncu ada Vordonisi’ye dalmaya hazır. Bakan Tüzmen, 900 yıl önce İstanbul’da meydana gelen korkunç depremde sulara Betorder gömülen Marmara denizinin 10’ncu adası Vordonisi’nin varlığını kanıtlayan star Gazetesi Yazarı Halit Kakınç ve Star televizyonu program yapımcısı Ardan Zentürk’e destek verdi.

YÜZME ve dalma tutkusuyla tanınan Devlet Bakanı Tüzmen, su altında gerçekleştirilen araştırmalara kendisinin ve sualtı camiasının ellerinden gelen desteği her zaman verdiklerini belirterek, ‘Seve seve dalarım. Yeter ki zamanımız olsun. Ekip çalışmalarına ben destek veririm, bütün arkadaşlar, bizim sualtı camiası olduğu gibi bu konuda ellerinden gelen desteği verirler. O da çok hoşumuza giden bir alan yani. Sualtı faaliyetlerimiz grubuna giriyor’ dedi.

Editör: TE Bilişim