TURKON LINE DENİZCİLİK ŞTİ İNSAN KAYNAKLARI MÜDÜRÜ MUSA CIBIROĞLU KAPTAN. YAKIN DOĞU ÜNİVERSİTESİ    DENİZCİLİK FAKÜLTESİNDE ...

Türk denizciliğinin denizcilikle özdeşleşmiş isimlerinden Kaşif Kalkavan ile birlikte anılan, önemli  denizcilik şirketlerinden TURKON LINE Denizcilik Şirketinin  insan kaynakları müdürü Uzakyol Kaptanı Musa Cıbıroğlu, Kariyer günleri çerçevesinde kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti, Yakın Doğu Üniversitesi, Denizcilik Fakültesini ziyaret etti.

Kariyer günleri çerçevesinde öğrencilerle birlikte olan Musa Cıbıroğlu kaptan, 2009 yılından beri TURKON LINE 'da İnsan Kaynakları Müdürlüğü yaptığını ve bu tarihten beri YDÜ Denizcilik Fakültesi  ile şirketleri arasında mükemmel bir  işbirliği oluşturmaktan mutluluk duyduklarını belirtti.

YDÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Mustafa Altunç ise, mezunlarından bir kısım öğrencinin Uzakyol kaptanlığına kadar erişmiş olduğu  Turkon Line Denizcilik Şirketi müdürünü tekrar aralarında görmekten mutlu olduklarını dile getirdi ve Türk Denizciliğine en iyi hizmetin, ancak "Bizden Biri " olarak nitelendirdiği  ehil denizcilerle işbirliği içinde  verilebileceğini söyledi.

Yakın Doğu Üniversitesi, Denizcilik Fakültesi Gemi Makineleri İşletme Mühendisliği Bölümü başta olmak üzere,  Güverte ( Deniz Ulaştırma İşletme Mühendisliği) Bölümü ile Deniz İşletmeciliği ve Yönetimi  Bölümü öğrencilerinin de TURKON LINE Denizcilik Şirketinde staj yapmaları, mezun olduklarında da işe başlamaları konusunda olanaklar yaratılmıştır.

Editör: TE Bilişim