Erzin Genç İşadamları Derneği (ERGİAD) Yönetimiyle bir araya gelen Tosyalı, çalışmaların önümüzdeki aylarda başlayacağını açıkladı.
 
Erzin'de 2006 yılından itibaren faaliyetlerini sürdüren Genç İşadamları Derneği (ERGİAD)'nin yeni yönetimi Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Hatay Şube Başkanı İşadamı Mehmet Fatih Tosyalı'yı Payas yerleşkesinde bulunan holding binasında ziyaret etti. ERGİAD Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz ile Başkan Yardımcısı Tolgahan Güven'in gerçekleştirdiği ziyarette işadamlarının sorunları masaya yatırıldı. Erzin'e ciddi yatırımlar yapılacağını söyleyen MÜSİAD Şube Başkanı Fatih Tosyalı, Erzin Burnaz sahiline Türkiye'nin en büyük limanının yapılacağını müjdeledi. Tosyalı, Erzin'i marka haline getirecek liman için çalışmaların önümüzdeki aylarda başlayacağını ifade etti.
 
Yaptıkları ziyaretin önemine dikkat çeken ERGİAD Başkanı Ahmet Kürşat Yılmaz, ''Biz dernek olarak Erzin'e yatırım yapılması için elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Çok farklı alanlarda projeler üretecek ve ilçenin kalkınması için çaba harcayacağız. Türkiye'de MÜSİAD'ın önemi de çok büyük. Birlikte çalışarak Erzin'in önünü açacak yatırım alanları oluşturabiliriz'' dedi.
 
Erzin'e çok büyük yatırımlar için işadamlarıyla yakın temasta olduklarını belirten ERGİAD Başkan Yardımcısı Tolgahan Güven, ''Erzin Genç İşadamları Derneği yeni yönetimiyle gitmedik yer, çalınmadık kapı bırakmayacak. Bizim tek bir amacımız var; memleketimiz kalkınsın, sanayide, ekonomide bölgenin lideri olsun; Erzin'in çocukları, gençleri para kazansın. Biz bunları sağlamak amacıyla yatırım alanlarının arttırılmasına bir kez daha vurgu yapıyoruz. Dernek olarak Erzin'in ekonomisinin kalkınması için elimizden gelen tüm gayreti gösterecek, yurt içi ve yurt dışı iş bağlantılarıyla Erzin'in ekonomide lider bir ilçe olabilmesi için var gücümüzle çalışacağız'' şeklinde konuştu.
Editör: TE Bilişim