Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü, kamyon ve treyler ile her türlü kule malzemesi ve kimyevi madde taşıma hizmet alımı işi için ihale düzenliyor.

Açık ihale usulüyle düzenlenecek olan ihale 02 Ağustos 2018 günü saat 15.00’te, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Söğütözü Mah., 2180. Cad., No. 10, Çankaya, Ankara adresindeki, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, 6. Kat, Toplantı Salonu’nda yapılacak. 

İhale konusu işin nitelikleri şöyle; Türkiye Petrolleri Batman Bölge Müdürlüğü’nde, bir yıl (12 ay) boyunca sürücülü kamyonlarla tek yön toplam 51554 km; sürücülü treylerlerle tek yön toplam 11.558 km, her türlü kule malzemesi ve kimyevi madde taşınacak. 

Araç sayısı, ihtiyaca göre değişkenlik gösterebilecek. Ödemeler, “kullan öde yöntemi” ile yapılacak ve kilometre başına ücret ödeme esasıyla (TL/KM) çalışılacak. Akaryakıt temini yükleniciye ait olacak ve araçların park yeri de yüklenicinin ikametgahı olacak. 

Ekonomik açıdan en avantajlı teklif, en düşük fiyat esasına göre belirlenecek ve isteklilerin, teklif bedelinin yüzde 3’ü oranında geçici teminat vermesi gerekecek. Konsorsiyumlar ihaleye teklif veremeyecek. 

İsteklilerin, idarece kusursuz kabul edilen ihale konusu iş veya benzer işlerle ilgili deneyimini gösteren iş bitirme belgelerini Türkiye Petrolleri’ne ibraz etmeleri gerekiyor. İbraz edilecek iş deneyim belgelerinin de, teklif edilen bedelin en az %25’i oranında ihale konusu hizmet veya benzer hizmetlere ait tek sözleşmeye ilişkin iş deneyim belgesi olması gerekiyor. İş ortaklıklarında pilot ortağın, istenen asgari iş deneyim tutarının en az %70’ini, diğer ortakların her birinin ise istenen asgari iş deneyim tutarının en az %10’unu sağlaması gerekiyor. Her türlü iş makinesi ve sürücülü araç kiralama işi benzer iş olarak kabul edilecek.

İhale dosyaları, Türkiye Petrolleri Genel Müdürlüğü, Tedarik ve Lojistik Daire Başkanlığı, İhale Müdürlüğü, 6. Kat, 601 Nolu Oda adresinde görülebilecek. İstekliler ihale dosyasını, şartname bedeli olan 100 TL tutarındaki ücreti, Vakıflar Bankası TPAO Bürosu; TR97 0001 5001 5800 7290 2249 65 IBAN Nolu banka hesabına; açıklamada dosya numarası ve şartname bedeli olduğu bilgileri belirtilerek, aynı adresten temin edilebilecek. 

Teklifler, 2 Ağustos 2018 günü saat 15.00’e kadar TP Genel Müdürlüğü, Gelen Evrak Servisi’ne verilebileceği gibi, iadeli taahhütlü posta vasıtasıyla da gönderilebilecek.

Editör: TE Bilişim