Türkiye, Dünya Denizcilerini Ağırlamaya Hazırlanıyor
 
Dünya brokerleri ve çalıştıkları armatör, yük sahipleri, acente ve bunlara bağlı sektörün tüm organlarından oluşan 1,400 dolayında dünya denizcisi, 29 Haziran’da Haliç Kongre Merkezi’nde düzenlenecek Bosphorus2012 Geleneksel Akşam Yemeği’nin ilki için bir araya geliyor.


 
Benzerleri Almanya Hamburg’da 60 yıldır, Yunanistan ve İtalya Cenova’da yapılan ve tüm dünyada büyük ses getiren etkinlik, Türkiye Gemi Brokerleri Derneği tarafından bu yıl İLK KEZ organize ediliyor.
 
Başta Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı ile İMEAK DTO olmak üzere pek çok resmi kurumun desteği ile düzenlenen Bosphorus 2012’nin sponsorları arasında Statu Gemi Kiralama, Ulgenbulk, Densa Tanker, Hkalkavan Denizcilik, Burtrans, Bulk Atlantic, Efe Chartering, Catoni Denizcilik, United Shipping Agency Romanya, Green Black Marine Logistic and Forsa Denizcilik gibi firmalar bulunuyor.
 
Saat 19.30’daki kokteylle başlayacak Bosphorus2012’de 20.30’da ana yemeğe geçilecek. Bosphorus2012 kapsamında Osmanlı lezzetlerinden oluşan yemek, Vals Senfonik & Vals Dans, Show ve Eğlence Orkestrası’nın müzik programıyla renklenecek.

Sınırlı katılımın ve ilginin yoğunluğu sebebi ile, konu ile ilgili firma ve şahısların acilen dernekle temasa geçmesi önerilir.

Bosphorus2012’ye katılım 125 Avro olup başvuru ve detaylı bilgi için;

www.bosphorus2012.com
[email protected]

 

Editör: TE Bilişim