Türkiye Denizcilik Vakfı yönetimini seçti

Türkiye Denizcilik Vakfı 13.Mütevelli Heyet Toplantısı 07.03.2009 Cumartesi günü Kasımpaşa Lemar Düğün Salonu'nda yapıldı.

609 mütevelli üye, 733 normal üye olmak üzere toplam 1342 üyesi bulunan vakfın toplantısına çok büyük bir ilgi vardı.

Ayrıca kurumsal temsilci olarak T.D.İ A.Ş genel müdürlüğünden Genel Müdür Burhan Külünk, Genel Müdür Yardımcısı Tevfik Küçük, Hukuk Başmüşaviri Naci Abacı başta olmak üzere kurumsal düzeyde de geniş bir katılım olduğu gözlemlendi.

Yine kurumsal temsilci olarak Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğünden Genel Müdür yardımcıları; Mehmet Acar Doğan, Vedat Çakıroğlu, Hüseyin Gani Aygün katılmış olduğu gözlemlendi. İstanbul deniz otobüsleri genel müdürlüğünden Ali Kılıç katılımcılar arasındaydı.

Yine kurumsal temsilci olarak Türkiye Denizciler Sendikası Genel Başkan'ı Turan Uzun başta olmak üzere diğer sendika başkan ve yöneticileri geniş bir katılımla mütevelli heyet toplantısına katıldılar.

Toplantının açılış konuşmasını Mütevelli Heyet Başkanı aynı zamanda Divan Başkanı T.D.i A.Ş Genel Müdürü Burhan Külünk yaptı. Daha sonra sırasıyla yönetim kurulu adına Başkan Mustafa Kırmacı, Başkan Yardımcısı Melih Hüsnü Yılmaz, Muhasip Erol Erim ve Vakıf Genel Sekreteri Arslan Dede üyelere açıklamalarda bulundu.

Divan başkanlığına sunulan önergelerin önemli bir bölümünün oy birliği ile kabul edildiği görüldü.

Rekor bir katılımla Mütevelli Heyet Üyeleri'nden 450'sinin oy kullandığı seçimlerde vakfın yönetimine giren 9 kişinin isim ve oy dağılımı:

  1. Arslan Dede          346
  2. Mustafa Kırmacı    307
  3. M. Niyazi Bengül   297
  4. Melih H. Yılmaz     274
  5. Erol Erim              268
  6. Mesut Tepe          227
  7. İsmet Cihan          208
  8. İsmail Yüksel        205
  9. Yavuz Gündüz      153 

Oğuzülgen Seçilemedi

Vakıf Yönetim Kurulu seçimlerine aday olarak katılan Denizcilik Fakültesi Mezunları Derneği Vakfı Başkanı Kaptan Saim Oğuzülgen, yeterli oyu toplayamayarak 9 kişilik Yönetim Kurulu'na giremedi ve hayal kırıklığı yaşadı.

Editör: TE Bilişim