Palmarina Bodrum Dört Mevsim Çok Renkli

‘Türk Rivierası’nın göz bebeği Palmarina Bodrum’ Türkiye'nin ilk mega yat projesi olarak 2013 Haziran ayında tam kapasite ile hayata geçirilen ve geçtiğimiz günlerde Singapur’da 7.si düzenlenen Dünya Mimarlık Festivali’nde mimari tasarımı ödüle layık görülen Palmarina Bodrum; açılışından bu yana dört mevsim boyunca dünyanın çeşitli bölgelerinden gelen denizcileri, yerli ve yabancı ziyaretçileri uluslararası standartlarda ağırlamaya hızla devam ediyor.

Palmali Grup tarafından 2011 Mayıs ayında satın alınarak ve yeniden inşa edilerek, dünyadaki pek çok emsalinden farklı olarak, ‘kamusal kullanım potansiyellerinin arttırılması’ gözetilerek tasarlanan Palmarina Bodrum; dört mevsim boyunca her gün farklı sosyo-kültürel geçmişe sahip binlerce kişi tarafından ziyaretçi akınına uğruyor. Sadece tekne sahipleri için değil, her türlü kesimden ziyaretçilerin tüm gün vakit geçirebilecekleri ve her türlü ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri bir sosyal yaşam alanı sunuluyor.

Yıl boyu verilen çeşitli konserler, sergiler ve etkinlikleri ile bölgeye canlılık kazandıran Palmarina Bodrum, sonbahar kış sezonu boyunca da ziyaretçilerini en renkli şekilde ağırlamayı hedefliyor. 109 mağazalık yenilenen açık AVM’si, eğlence adası, restaurantları ile bölgenin sosyo-kültürel nabzını tutmaya devam eden Palmarina Bodrum’da güvenli bir limanda konaklama, yat acenteliği, yat sigorta işlemleri gibi servislerinin yanı sıra dünyaca sevilen yerli ve yabancı markalardan oluşan açık AVM, dünyaca ünlü restaurant, cafeleri, dileyen ziyaretçiler için Palmarina üzerinde bulunan Palmalife Marina Hotel ve Palmarina Butik Hotel’in sunduğu konaklama alternatifleri, Palmarina Spa & Fitness’ta kişiye özel hazırlanan detox programları, spa, masaj &fitness hizmetleri ile hazır bulunuyor.

Yerli yabancı turistler ve çevre halkı için çekim merkezine dönüşen, 710 deniz bağlama kapasitesi ile bölgenin bağlama alanı açısından en büyük marinası, Türkiye'nin ise tek yüksek kapasiteli Mega yat limanı olan Palmarina Bodrum; toplumun her kesiminden gelen ziyaretçilerinin sosyalleşmeleri için sonbahar kış döneminde de farklı seçenekler sunuyor. Yeme-içme, eğlence ve alışveriş olanakları, yarış organizasyonları, sergileri ile ziyaretçilerine eğlenceli saatler vaad ediyor.

Palmarina Bodrum’un açık AVM’sinde, yenilenen projesiyle, yerli yabancı dünya markalarından oluşan 109 mağazası ile Vakko’dan Versace’e, Demsa Group, Brandroom’dan, Valentin Yudashkin, Philipp Plein, Billionaire Couture, Armani Jeans, Mudo Concept’e; Yargıcı’dan teknoloji markalarına, kozmetikten ünlü ev tekstili markalarına kadar ziyaretçilerine geniş yelpazede alışveriş imkanı sunarak sonbahar kış sezonunu da renkli geçirmelerine olanak tanıyor.

Editör: TE Bilişim