Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, bu yıl 9'uncusu düzenlenen CNR Avrasya Boat Show - Uluslararası Deniz Araçları, Ekipmanları ve Aksesuarları Fuarı'nın açılışına katıldı.
Fuar alanında Gemi Mühendisleri Odası standını ziyaret eden Cem Melikoğlu, burada Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Deniz Ticareti Genel Müdürü Cemalettin Şevli, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Metin Kalkavan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Yönetim Kurulu Üyesi Kaptan Alev Tunç, Gemi Mühendisleri Odası Genel Sekreteri Gürsel Yıldız ve Dentur Avrasya Yönetim Kurulu Başkanı Alpaslan Sirkecioğlu ile bir araya geldi. Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, “Sektörün tanıtımına katkısı olacak bu güzel organizasyonda yer alan Gemi Mühendisleri Odası’nı çalışmalarından dolayı tebrik ediyor, emeği geçenlere teşekkür ediyorum” dedi.
Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Cem Melikoğlu, CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda yer alan diğer stantları da ziyaret ederek incelemelerde bulundu.


Editör: TE Bilişim