Türk Armatörler Birliği, Deniz Sigortalasında Tekne, Makine ve P&I Sigortası Bilgilendirme Semineri düzenliyor. 15 Aralık 2016 tarihinde gerçekleşecek seminer TİLEGAL Avukatlık Bürosundan Avukat Savaş İnandıoğlu ve Avukat Nil Tütüncüoğlu tarafından verilecek. 

Türk Armatörler Birliği Merkez Binasından saat 14:00-16:30 arasında verilecek olan seminere armatörler, denizcilik şirketleri genel müdürleri, Deniziclik şirketlerinin ilgili çalışanları, Deniz sigortacılığı sektör çalışanları ve konuya ilgi duyan sektörün diğer çalışanları tarafından ilgi görmesi bekleniyor. 

Seminerin konuları arasında deniz sigortacılığı ve tarihi, Tekne ve Makine sigortası temel kaynakları, Tekne sigortasında menfaat, Teminat kapsamında rizikolar, Sigorta himayesinin zarar bakımından kapsamı, Sigortalının yükümlülükleri, Sona erme, P&I koruma ve tazmin sigortası, Havuz sistemi, P&I sigortasına tabi rizikolar, Hasar ihbarı, "Pay to be paid" kuralı, Teminat mektupları gibi konular yer alıyor. 

Bu konular 15 Aralık 2016 günü Türk Armatörler Birliği Merkez Binasında TİLEGAL Avukatlık Bürosu avukatlarından Savaş İnandıoğlu ve Nil Tütüncüoğlu tarafından gerçekleştirilecek sunumla katılımcılara aktarılacak. Avukat Savaş İnandıoğlu, denizcilik sigortaları konusundaki uzmanlığı ile sektörde tanınan bir isim. Avukat Nil Tütüncüoğlu da yurt dışında Exeter Üniversitesinde hukuk eğitimi almış. 
Editör: TE Bilişim