TORLAK AİLESİ ASILSIZ HABERLERDEN RAHATSIZ

MHP İstanbul Milletvekili D. Ali TORLAK denizcilik camiasında dolaşan asılsız haberlerden rahatsızlık duyduğunu açıkladı.

Milletvekili D. Ali TORLAK konuyla ilgili basın açıklamasında şunları söyledi:

"Denizci ve tersaneci bir milletvekili olarak parlamento çatısı altında denizcilik sektörünün sorunlarını ve çözüm yollarını dile getirmeye, sektör menfaatlerini koruma ve kollamaya bu konudaki yasama faaliyetlerini sürdürmeye çalışıyorum.

Bu çalışmalar esnasında zaman zaman sektör temsilcileriyle, sektörel Sivil Toplum Kuruluşlarıyla birlikte hareket etmeye ve ortak akıl ile sektör menfaatlerini savunmaya çalışıyorum.

Bu çalışmalarım esnasında, önümüzdeki günlerde yapılacak olan Deniz Ticaret Odasının Başkanlık seçimini de yakından takip ediyorum. Bu seçim sürecinde gerek şahsımın, gerekse Şirketler Gurubumuz olan Torlak isminin bir adayı destekler şekilde anıldığını üzülerek duyuyorum.
Yaklaşan oda seçimi öncesinde çok etik olmasa da bazı asılsız söylentilerin her zaman olacağı muhtemeldir.

Ancak denizcilik camiası bizimle ilgili bu tür asılsız söylentilere ve haberlere itibar etmez. Çünkü Şahsım ve Şirketler Gurubumuzun; her zaman sektör menfaatleri doğrultusunda hareket ettiğini, tartışmalardan ve çekişmelerden uzak kalmayı tercih ettiğimizi denizcilik camiası bilir.

O nedenle, D. Ali Torlak ve Torlak Şirketler Gurubu olarak Deniz Ticaret Odasının Başkanlığına talip olan veya olacak her adaya eşit mesafede olduğumuzu, bu duruşumuzu da tüm sektör temsilcilerimize tekraren bildirmek istiyorum.

Bizim temennimiz, Deniz Ticaret Odası seçimini kim kazanırsa kazansın, önemli olanın denizcilik sektörünün top yekün ayağa kalkmasının sağlanmasıdır. Başkan kim olursa olsun, bu stratejiyi Deniz Ticaret Odasının olmazsa olmazı olarak benimseyeceğini düşünüyorum.

O nedenle şahsım ve şirketler gurubumuz olarak, seçilecek başkanın her daim yanında ve destekçisi olacağımızı belirtiyor, her adayımıza ayrı ayrı başarılar diliyorum."

Editör: TE Bilişim