Tepe Nautilus Çocuklara 'Deniz'i Anlatacak
 
İstanbul'un köklü alışveriş merkezi Tepe Nautilus, çocuklara denizi anlatacak.

Tepe Nautilus tarafından okula dönüş şenlikleri kapsamında Türk Deniz Araştırmaları Vakfı (TÜDAV) işbirliğiyle gerçekleştirilecek 'Deniz Canlıları Sergisi' 14 – 22 Eylül tarihleri arasında tüm Tepe Nautilus ziyaretçilerine açık olacak . 

Anne ve yavru balina, büyük beyaz köpek balığı, kaplumbağa, fok, domuz balığı ve yunus gibi farklı türlerde 10 adet replikanın bulunacağı Deniz Canlıları Sergisi broşür ve görsel malzemelerle desteklenecek. 

Tepe Nautilus'ta dokuz gün sürecek Deniz Canlıları Sergisi sırasında TÜDAV uzmanları, her gün saat 12.00 ile 18.00 saatleri arasında çocuklara denizlerimizdeki yaşam konusunda detaylı bilgi verecek ve belgesel film gösterimi yapacak. TÜDAV uzmanları ayrıca, etkinlik süresince hafta sonları her saat başı, hafta içi ise iki saatte bir yunus kurtarma operasyonları gerçekleştirecek . 

Tepe Nautilus, 14-22 Eylül tarihleri arasında ziyarete açık olacak Deniz Canlıları Sergisi'nin yanı sıra, 14-15 Eylül ve 21-22 Eylül tarihlerinde okula dönüş şenlikleri kapsamında farklı atölyelerde çocukları ağırlayacak . 
 
Tepe Nautilus ile ilgili gelişmeler ve etkinliklerle ilgili detaylı bilgilere www.tepenautilus.com.tr adresinden de ulaşabilirsiniz.
Editör: TE Bilişim