Taksim Metrosu'nda raylara düşen bir kadın trenin altında kalarak hayatını kaybetti. Osmanbey-Taksim arasındaki metro seferleri kadının cesedi olay yerinden kaldırılana kadar çift yönlü olarak durduruldu... 

İhbar üzerine olay yerine itfaiye, polis ve ambulans sevk edildi. Taksim -Levent arasındaki tren sferleri de durduruldu. Olay yerine gelen itfaiye ekiplerinin yarım saatlik çalışması sonucu kadının cesedine ulaşıldığı bildirildi. Öte yandan, görgü tanıkları kadının kendisini raylara atarak intihar ettiğini öne sürdü.

Metro seferleri Osmanbey- 4. Levent arasında devam edecek. Seferlerin durması nedeniyle istasyonda izdiham oluştu. Yolcular olan biteni anlamaya çalıştı. Perona çekilen emniyet şeridinin önüne gelen yolcular güvenlik görevlilerini karşılarında buldu. Uyarılar üzerine yolcular diğer perona geçti. Bu kez de diğer peron da izdiham yaşandı.

Gelen trendeki yolcular izdiham nedeniyle trenden güçlükle inebildi. İzdihamın önüne geçemeyen güvenlik görevlileri Taksim İstasyonunun girişini de emniyet şeridi çekerek kapattı. Cumhuriyet savcısının gözetiminde yapılan kurtarma ve inceleme çalışmaları akşam saat 23.00 sıralarında sona erdi.

Yapılan araştırmada üzerinde kimliği bulunmadığı için ismi tespit edilemeyen kadının cesedi Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı.

Araştırma ve inceleme sürerken Taksim Metrosuna binmeye gelenler görevliler tarafından Osmanbey Metrosuna yönlendirilirken, Taksim- Kabataş arası fenüküler sistemde ise aksama yaşanmadı.
Editör: TE Bilişim