Sürdürülebilir Enerji Haftası

28 Ocak - 1 Şubat 2008 tarihleri arasında Avrupa Komisyonu Enerji ve Ulaştırma Genel Müdürlüğü (EC DG TREN) tarafından Sürdürülebilir Enerji Haftası düzenlenecektir. Basta Brüksel olmak üzere çeşitli Avrupa kentlerinde faaliyet gösteren sektörel semsiye kuruluşlar ve sürdürülebilir enerji alanıyla ilgili baslıca paydaşlar tarafından sürdürülebilir enerjinin geliştirilmesi, bu alanda işbirliğinin yaygınlaştırılması, yenilenebilir enerji kaynakları, enerji verimliliği, yapı ve ulaştırma teknolojileri konularına yönelik çeşitli etkinlikler düzenlenecektir. 

Ayrıca Enerji alanında Şubat 2008’de açılması beklenen TREN çağrısında yer alacak CONCERTO (Innovative Integration of Renewable Energy Supply And Energy Efficiency In Large Buildings and / or CONCERTO Communities) başlığı konusunda da sunumlar gerçekleştirilecektir.

Katılımcıların internet üzerinden başvurarak kayıt yaptırmaları gerekmektedir. Gerçekleştirilecek olan etkinliklere ilişkin detaylı bilgiye ve kayıt sayfasına aşağıdaki sayfadan ulaşabilirsiniz:
http://www.eusew.eu/

Kaynak: DTO Web

Editör: TE Bilişim