SunExpress Sabiha Gökcen'den havalanacak

SunExpress, 2008 yaz sezonundan itibaren İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'ndan tarifeli seferler düzenleyecek. 2 uçakla başlayacak uçuşlar, iç hatlarda Adana, Antalya, Diyarbakır, Erzurum, Kars, Trabzon ve Van'a dış hatlarda ise Nurnberg, Köln ve Hanover'e karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger uçuşlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "İstanbul uçuşları şirketimiz için son derece stratejik bir büyüme adımı olacak. Antalya ve İzmir'in ardından İstanbul'u da tarifemize ekleyerek, bölgesel uçuşlarda lider özel havayolu şirketi olmayı hedefliyoruz." dedi. Schwaiger, SunExpress'in İstanbul yolcusunun karşısına 18 yıllık deneyimle çıktığını belirterek, "İstanbul merkezli seferlerimizle birlikte Anadolu şehirlerine en yoğun iç hat tarifesini sunacağız. Artık

Anadolu'daki yolcularımız, SunExpress ile Ege ve Akdeniz bölgelerinden sonra İstanbul ve çevresine de, SunExpress farkıyla ve aktarmasız uçmanın keyfini yaşayacak." dedi.

SunExpress'in Sabiha Gökçen çıkışlı uçuşlarının bilet fiyatları, vergiler hariç olmak üzere iç hatlarda 29 YTL'den, dış hatlarda ise 29 eurodan başlıyor.

sondakika.com

Editör: TE Bilişim