9-18 Eylül 2011 tarihleri arasında Süzer Fuarcılık tarafından organize edilen, satış ve organizasyonu Vira Ajans tarafından gerçekleştirilecek olan  ‘’ Haliç Boat Show’’ fuarı kapılarını katılımcılarına ve ziyaretçilerine açıyor.

556 yıllık tarihe sahip dünyanın en eski tersanesi, Haliç Tersanesinde gerçekleştirilecek olan Haliç Boat Show’un bir ilke imza atması ayrı bir önem taşıyor. Altın Boynuz’un eşsiz mimarisinde, Fatih Sultan Mehmet zamanında yapılmış olan tersanede 1000 metrelik kıyı şeridinde 70.000 m² lik açık ve kapalı alan üzerinde katılımcı firmalara yerli ve yabancı ziyaretçiler ile buluşma imkânı sağlıyor.

Sektöre yeni soluk getirmeyi amaçlayan Haliç Boat Show denizde ve karada gerçekleşmektedir. Ulaşımın kolaylığının olması sayesinde ziyaretçilerimiz dilerse denizden kendi tekneleri ile İstanbul’daki marinalardan 20 dk. İçinde fuar alanına ulaşabilir, dilerse geniş otopark alanları sayesinde özel araçları gelebilirler. Ayrıca toplu ulaşım araçları ile kolayca alana varabilecekleri gibi İstanbul’un merkez noktalarından kalkacak olan shuttle servisler ile de fuara gelebilirler.

Yerli ve yabancı medya da geniş yankı uyandıran Haliç Boat Show, geniş tanıtım ve pazarlama ağı sayesinde fuarın en etkin şekilde beklentileri gerçekleştirmesi ve böylece ulaşılması hedeflenen ziyaretçi sayısına kolaylıkla ulaşmasında etkin rol oynayacaktır.

Editör: TE Bilişim