Şubat Ayı Gururu Ahmet Ağaoğlu

DenizHaber.Com okuyucuları tarafından Paris Memorandumu çerçevesinde denetimlere tabi tutulan ve bu denetimlerden eksiksiz çıkan gemilerimiz arasında yapılan oylamalarımızda bir ayı daha geride bıraktık. Toplam 21 gemimizin denetimlerden tam not alarak yer aldığı Şubat ayı oylamamız Ahmet Ağaoğlu ve Makbule Ana arasındaki oy düellosuyla geçti.

Oylamanın son günlerine kadar süren çekişmede toplam 27.422 oy kullanıldı. Ahmet Ağaoğlu gemimiz 13630 oyla birinci olurken, 1008 oy gerisinden gelen Makbule Ana gemisi en çok oyu alan ikinci gemi oldu. Mart ayı Gurur Madalyası oylamamızın da benzer bir çekişmeye sahne olup olmayacağını merak ediyoruz.

DenizHaber ailesi olarak, denetimlerden eksiksiz olarak çıkan tüm gemilerimizle birlikte, Ahmet Ağaoğlu gemisinin, kaptan, mürettebat, kara ve deniz personelleriyle, armatör ve işletmecilerini kutlar, başarılarının devamını dileriz.

AHMET AGAOĞLU

AHMET AGAOGLU
Inspection details : 
Date of first boarding : 26/02/2008
Date of final boarding : 26/02/2008
Port of inspection : Volos, Greece.
Type of inspection : More detailed inspection
Nb of deficiency(ies) : 0
Ship's particulars at the time of inspection : 
IMO number : 9082001
Name : AHMET AGAOGLU
Flag : Turkey
Callsign : TCVP
Ship type : General cargo - multipurpose ship
Gross tonnage : 2868
Keel date : 1994
Classification society :
- Class certificate issued by Bureau Veritas (BV), classification society responsable for issuance of class certificate as at date of first boarding
Statutory certificates : 
- Oil pollution prevention (iopp)  is issued by Bureau Veritas (BV)
- Document of compliance (DoC) is issued by Bureau Veritas (BV) last survey in Turkey on 22/11/2007 by Bureau Veritas (BV)
- Safety management certificat (SMC) is issued by Bureau Veritas (BV) last survey in Turkey on 21/08/2007 by Bureau Veritas (BV)
- International ship security certificate is issued by Bureau Veritas (BV) last survey in Turkey on 07/06/2007 by Bureau Veritas (BV)
Ship manager
- INANDILAR DENIZCILIK, Kat 1-4, 22, Halil Pasa Sokak Kemankes, Beyoglu, Istanbul, Turkey
Areas inspected : 
- Accommodation and galley
- Engine and steering room
- Navigation bridge
- Outside decks and forecastle
Operational controls carried out
- Emergency steering
- 15 ppm OWS tested

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim