Sualtı camiasını yasa boğan vefat

Sualtı sporlarının ülkemizde ki başarılı temsilcilerinden Şişli Sualtı Sporları Kulübü’nün kurucusu İhsan Polat, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

Henüz 45 yaşında hayatın kaybeden İhsan Polat, sualtı dünyasının ülkemizde sevilmesi için çaba gösterirken dünyanın farklı yerlerine dalış turları düzenliyordu.

Türkiye’de en çok ilgi gören doğa sporlarından olan sualtı sporunun en tanınan isimlerinden İhsan Polat kısa süre önce yakalandığı amansız hastalıkla mücadele ediyordu. 20 yıldır aktif olarak sualtı camiasında yer alan ve düzenlediği organizasyonlarla ülkemize yeni dalış tutkunlarını ülkemize kazandıran İhsan Polat, kurucusu olduğu Şişli Sualtı Sporları Kulübü ile çalışmalarını sürdürüyordu.

Yaşama tutkusu ile herkesin sevgisini kazanan İhsan Polat, Türkiye’nin sualtı canlılığının korunması içinde çaba gösteriyordu. 21 Ağustos’ta tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden 45 yaşında ki İhsan Polat’ın, Şişli Camii’nde ki cenaze törenine katılım büyük oldu. Sualtı camiasının akın ettiği camide kılınan namazın ardından İhsan Polat, Kağıthane Mezarlığı’nda toprağa verildi.


 
Editör: TE Bilişim