BADER, STCW 2010 Değişikliklerini Masaya Yatırıyor

Barbaros Denizciler Derneği (BADER) Türk denizcilik sektörüne katkı sağlamak amacıyla düzenlediği seminerlere bir yenisini daha ekliyor.

Ortak paydası denizcilik olan herkesi kucaklamayı amaçlayan Barbaros Denizciler Derneği “STCW 2010 Değişiklikleri ve Buna Bağlı Yapılacak Olan Değişiklikler” konulu bir seminer e düzenliyor.

Oturum başkanlığını İstanbul  Liman Başkanı  Kaptan Mustafa  Azman’nın  yapacağı seminerde Denizcilik Müsteşarlığı Deniz İşleri Daire Başkanı  Cem  Erdem,  Ekol Denizcilik’ten Kaptan Yıldırım Madenci, Ekol Denizcilik’ten Kaptan Hakan Güngör ve Akademi Denizcilik’ten Kaptan Vurgun Karayel konuşmacı olarak yer alacak.

Deniz Ticaret Odası Meclis Toplantı Salonu’nda düzenlenecek olan seminer 23 Aralık Cuma günü saat 14:00-17:00 saatleri arasında gerçekleştirilecek. 

Son değişikliklerin ele alınacağı denizcilik sektörünü yakından ilgilendiren konunun masaya yatırılacağı seminere katılım ücretsiz olacak.

Seminerle ilgili açıklama yapan  Barbaros Denizciler Derneği Başkanı Kaptan Mustafa Dülgar, yapılan değişikliklerin son derece önemli olduğunun altını çizerken seminerin denizcileri önceden bilgilendirme konusunda büyük bir önem taşıdığını kaydetti.  Dülgar, Türk denizcilerine ve Türk denizciliğine yapacakları organizasyonlarla her zaman en büyük desteği vermeye çalışacaklarını sözlerine ekledi.

Editör: TE Bilişim