Savunma Sanayii Müsteşarlığı uzman yardımcısı alacak

Savunma Sanayii Müsteşarlığı teknik hizmetler sınıfında istihdam edilmek üzere, toplam 18 adet uzman yardımcısı alacak.

SSM’nin sınavına girecek adaylardan erkek adayların askerlik görevlerini yapmış veya ertelemiş olmak veya askerlikle ilişkisinin bulunmadığını belgelemeleri gerekiyor.

En az 4 yıllık lisans eğitimi veren yurt içindeki veya denkliği yetkili makamlarca kabul edilen yurt dışındaki dört yıllık yüksek öğretim kurumlarının, mühendislik fakültelerinin uçak, uzay ve havacılık, makine, bilgisayar, elektrik - elektronik, gemi inşaa ve endüstri mühendisliği bölümlerinden mezun olma koşulu da sınava girme için yeterli olacak.

EN AZ 85 KPSS PUANI GEREKİYOR

Öğrenci Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) tarafından 28-29 Haziran 2008 veya 27- 28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan Kamu Personeli Seçme Sınavlarından birinden, KPSSP (1) puan türünden en az 85 (seksen beş) puan almış olmak kaydıyla; müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde; alınacak uzman yardımcısı sayısının beş katı aday arasına girmek koşulunun arandığı sınava katılacak adaylardan ayrıca İngilizce) yeterliliği için 80 puanlık almış olma koşuluda isteniyor.

Uzman yardımcılığı sınavına katılacak adaylar başvurularını en geç 25 Kasım 2009 tarihine kadar Savunma Sanayii Müsteşarlığına yapabilecek.

Editör: TE Bilişim