Son 3 Gün, Son 20 Bin Koltuk! 

İDO’nun Şubat ayı kampanyası yolculardan büyük ilgi görüyor. Son 3 gününe girilen kampanyada 6 TL’den başlayan fiyatlarla 20 bin koltuğun satışı halen devam ediyor

İDO’nun Şubat ayı boyunca devam eden ve yolcular tarafından oldukça ilgili gören kampanyası 29 Şubat itibariyle sona eriyor.  Son 3 güne girilen kampanyada son 20 bin koltuk, 5 bin araç yolcusunu bekliyor. İDO’nun tüm dış hat seyahatlerinde geçerli olan kampanyası ile yolculara indirimli fiyatlarla ekonomik olarak seyahat etme fırsatı sunuluyor. 

 İDO’nun 24 Şubat - 31 Mart tarihleri arasındaki seferlerinde geçerli olan kampanyasından 29 Şubat’a kadar biletlerini alacak 20 bin yolcu daha faydalanabilecek.  İDO, kampanya dahilinde toplam 100.000 yolcu ve 15.000 araç sahibine tüm dış hatlarda (Yenikapı-Bandırma, Yenikapı-Yalova, Yenikapı-Bursa, Yenikapı-Armutlu, Kartal-Yalova, Pendik-Yalova) ekonomik fiyatlarla seyahat etme fırsatı sunmuş olacak. 

İDO yolcuları, kampanya biletlerini ido.com.tr’den, çağrı merkezinden ve bilet satış noktalarından alabilecekler. Kampanya biletleri sınırlı sayıda satışa sunulup, Mart sonuna kadar olan seyahatlerde geçerli olacak. Kampanyadaki promosyon biletlerde iptal ve iade yapılamayacak.

Editör: TE Bilişim