ARTVİN 11 NOLU MİNÜBÜSÇÜLER KOOPERATİFİ ÜYELERİ DAYANIŞMA YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER…

Yaz kent Sitesi Lokalinde, Artvin 11 No’lu Münübüsçüler Kooperatifi Yönetim Kurulunca organize edilen yemeğe, Yönetim Kurulu Başkanı Mikail Yılmaz, Başkan Yardımcıları Hasan Sarayoğlu, Adem Balcı, Nihat Bucak, Adil Peker ve kooperatife faal olarak hizmet veren yaklaşık 50 üyesi katıldı.
Yemekte bir konuşma yapan Başkan Yılmaz, yaz, kış demeden Artvin halkına en iyi hizmeti sunabilmek için çalıştıklarını söyledi.
Münübüsçüler Kooperatifi üyeleri arasındaki birlik ve beraberliği pekiştirmenin yanı sıra üyelerin yaşadığı bazı sıkıntıları aşmak için bir araya geldiklerini de ifade eden Başkan Yılmaz, şunları söyledi :” Sorumluluğu büyük olan kamu görevi yapıyoruz yani can taşıyoruz. İnsanlar hayatlarını, sevdiklerini bizlere emanet ediyor. Bizlerde her hangi bir kazaya meydan vermemek için araçlarımızı trafik kurallarına riayet ederek kullanıyoruz. Yaptığımız meslek en ufak bir hatayı affetmeyen rizikolu meslektir. Sorumluluğumuzu bilmezsek yuvaları söndürmüş oluruz. İnsanları aşına, işine ve sevdiklerine kavuşturmak gibi çok önemli bir görevi icra etmekteyiz. İşimizin vebalini çok iyi idrak ederek hizmet veriyoruz. Onun için böyle kısa sürelerde üyelerimizle bir araya gelerek hem yaşadığımız sorunlarımızı konuşuyoruz hem de kooperatif olarak her şeyin en iyisine laik olan ilimiz halkına nasıl en iyi hizmeti verebilir izin sorularını istişare etme fırsatını buluyoruz.” dedi. 
Çok samimi ve dostane bir ortamda geçen yemekte moral depolayan şoförler,  yemeği düzenleyen yönetim kurulu üyelerine teşekkür ederek, kaza yapmamaları için hep birlikte dua ettiler.

Hayati Akbaş - ARTVİN
DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim