Sezonu Fırsat Bilenler Denizdeydi

Bakırköy Florya'da Menekşe Sahili, deniz sezonun açılmasıyla birlikte sabah saatlerinden itibaren vatandaşların akınına uğradı. Menekşe Sahili'ni erken saatlerden itibaren dolduran vatandaşlar, denizin keyfini doyasıya yaşadı.

Sezonun açılmasıyla birlikte birçok vatandaş bu yıl ilk kez denize girme imkanına sahip oldu. Sıcak havadan bunalan vatandaşlar aileleri ile birlikte denize girdi. Sahilin temizlenmesine ve halka kazandırılmasına çok sevindiklerini belirten vatandaşlar, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür etti. Bütün yorgunluklarını denize girdikten sonra unuttuklarını ifade eden vatandaşlar, akşam maç saatine kadar denizin keyfini çıkaracaklarını anlattı.

Bazı vatandaşlar aileleri ile sahile gelirken, bazıları da arkadaşları ile güzel havanın tadını çıkardı. Herkesi Menekşe Sahili'ne beklediğini aktaran bir vatandaş, ilk defa İstanbul'da denize girdiğini, daha önce denize girmek için Silivri'ye gittiğini kaydetti.

Vatandaşlar denizin keyfini yaşarken, sahilde hazır bulunan görevliler, boğulma vakalarına karşı bütün önlemlerini almış durumda. Görevliler, denize giren vatandaşları emniyet şeridini geçmemeleri konusunda megafon ile sık sık uyarıyor. Yaşanabilecek olumsuz durum karşısında, botlar deniz kıyısında hazır bekletiliyor. Plajın erken saatlerden itibaren dolduğunu dile getiren görevliler, yarından sonra daha fazla kalabalık olacağını belirtti. (CHA)

haberler.com

Editör: TE Bilişim