SERTRANS LOGISTICS’e  “ İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ” !

SERTRANS LOGISTICS’e bir ödül daha geldi…  Sertrans Logistic, 2012 yılı İnsan Kaynakları uygulamalarıyla “ İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ” aldı.

Kariyer.Net tarafından 12 yıldır devam eden ve geleneksel hale gelen “İnsana Saygı Ödül Töreni” 13 Şubat 2013, Salı günü İK Zirvesi kapsamında Lütfi Kırdar Kongre Merkezi’nde gerçekleştirildi.

İnsana Saygı Ödülleri; iş başvurusu yapan adayların, başvurdukları firmalardan olumlu ya da olumsuz yanıt alamaması sebebiyle iş arama sürecinde yaşadıkları sıkıntıları azaltmak ve firmaları adaylara saygılı davranmaya teşvik etmek amacını taşımakta.
Bu kapsamda SERTRANS LOGISTICS,  2012 yılı süresince gelen iş başvurularını en yüksek oranda ve en kısa sürede yanıtlayan firmalar arasında yer alarak İNSANA SAYGI ÖDÜLÜ’nü almaya hak kazandı.

 24 yıldır Türk Lojistik sektörünün öncü firmaları arasında yer alan Sertrans Logistics, yurt içi ve yurtdışındaki yaygın ofisleri, uluslararası iştirakleri, yüksek kapasiteli depolama birimleri ve Tedarik Zinciri yönetiminde ulusal ve uluslararası müşterilerine verdiği katma değerli lojistik hizmetleriyle, hali hazırda 400’den fazla çok uluslu personel istihdam etmekte. Sertrans Logistics,  aynı zamanda Avrupa’nın en büyük grupaj network sistemi System Alliance Europe’a üye ilk ve tek Türk şirketi olma özelliğini de halen korumakta.  

Editör: TE Bilişim