Şehir Hatları yeni kampanyası için yolcu fotoğrafları çektirdi

Şehir Hatları Sizinle Güzel ! Dünyanın en önemli toplu taşıma araçlarından biri olan Şehir Hatları, yeni kampanyasını yolcularıyla gerçekleştirdi. Vapurlarda tüm Türkiye'yi taşıdığını vurgulayan Şehir Hatları, kampanya çalışmasını yolcularıyla gerçekleştirdi.

Şehir Hatları, dünyanın en önemli toplu taşıma araçlarından biri olduğunu göstermek amacıyla, vapur yolcusunun yüzünün kullanıldığı yeni bir kampanya çalışması yaptı. İstanbul’un nostaljik ve en güzel simgelerinden Şehir Hatları, vapurlarındaki çekimler için Cast-oyuncu yerine gerçek yolcuları tercih etti.

‘Şehir Hatları Sizinle Güzel’ kampanyası için 1 ay boyunca 300 farklı yolcunun fotoğrafı çekildi.

Yolcuların yoğun ilgi gösterdiği çekimlerde, vapurlarda sadece yolcu değil, tüm Türkiye'nin taşındığı vurgulandı. Farklı hat ve seferlerde gerçekleştirilen fotoğraf çekimlerinde yolcuların doğal halleri fotoğraf karelerine yansıdı. Gencinden, yaşlısına, öğrencisinden, emeklisine her gün farklı kesimden binlerce insanın, ulaşım ve keyif için kullandığı Şehir Hatları vapurlarının, dünyanın en önemli ve en özel toplu taşıma araçlarından biri olduğu kampanya çalışması ile yansıtılmak istendi. Çekimler esnasında yolcular, objektife gülümseyerek poz verdiler.

Kampanya çalışması günün farklı saatlerinde gerçekleştirildi.

Editör: TE Bilişim