VAPURDA BOMBA PANİĞİ

Vatandaşın kendisine getirdiği çantanın bomba olabileceğini düşünen kaptan ise, şüpheli çantaya dokunmayarak vapurdaki yolcuları tahliye etti.

Sirkeci Arabalı Vapur İskelesi'ne yanaşan "Harem" isimli vapura yolcu ve araç alındığı sırada, yolcular tarafından vapurun alt katında bir çanta bulundu.

Bir vatandaşın unuttuğunu düşünen yolcu, çantayı alarak kaptanın bulunduğu kaptan köşküne çıkarttı. Çantayı gören ve bomba olabileceğini düşünen kaptan da, yolcudan şüpheli çantayı köşkten dışarı çıkartmasını isteyerek polis ekiplerine konuyla ilgili bilgi verdi.

İskeleye gelen polis ekipleri ve vapur görevlileri, araç ve yolcuları içeride şüpheli bir çanta olduğunu belirterek dışarı çıkarttı.

Vapura alınan araç sürücüleri, araçlarını bırakarak dışarı çıkarken, yolcular da iskeleden uzaklaştırıldı. Bomba uzmanları, kısa süre sonra olay yerine gelerek çanta üzerinde inceleme yaptı. Kıyafetlerini giymeyen bomba uzmanı, vapura girerek yaptığı inceleme sonucunda çantanın boş olduğunu belirledi.

Polislerin incelemesinin tamamlanmasıyla birlikte yolcular ve Grandbetting araçlar, tekrar vapura alındı. Vapura tekrar binen yolcular ve araç sahipleri, kaptan köşkündeki çantanın bomba olduğunu düşünerek korktuklarını söyledi.

Kaynak CHA

DenizHaber.Com

Editör: TE Bilişim