Şehir Hatları Seferleri Cebe Girdi

Vapur seferleri ‘mobil uygulama’ ile cebe taşınıyor. Şehir Hatları vapur yolcularının ulaşım planlamalarını kolaylaştıracak yenilikçi projelerle sunduğu hizmet kalitesini yükseltiyor. ‘Şehir Hatları Mobil’ uygulaması sayesinde kullanıcılar sefer tarifeleri, güzergah bilgisinin yanı sıra anlık bilgi paylaşımıyla iptal seferlerden de haberdar olacak. 

Şehir Hatları bilgi teknolojileri uygulamalarına oluşan yoğun ilgi nedeniyle kurumsal hizmetlerini mobil alana taşıyor. Tablet bilgisayar ve akıllı cep telefonu kullanıcıları, mobil uygulama ile Şehir Hatları’nın kurumsal hizmetlerini yakından takip edebilecek.   

Şehir Hatları mobil bilgi sistemini AppStore ve Google Play Store’dan indiren kullanıcılar tüm sefer bilgilerini, güncel vapur tarifesini, iptal seferlerini öğrenmelerinin yanı sıra dilek-şikayet, öneri, uyarı ve yorumlarını online olarak iletebilecek. İskele sorgulama kısmında adı girilen iskeleden, hangi yöne seferler bulunduğu ve tarife saatleri tespit edilebilecek. 

Uygulamanın en dikkat çekici özelliği Push Notification yöntemiyle anlık mesaj bilgilendirme servisi. Bu servisle kullanıcılar, vapur seferleriyle ilgili gelişmeleri anında öğrenebilecek. Uygulamanın 2. Faz sürümüyle boğaz turlarına katılmak isteyen kullanıcılara kredi kartıyla hızlı ve kolay bilet alma imkanı ‘mobil bilet’ satışı planlanıyor.  

Vapur Yolcusuna Teknolojik Kolaylık 

Şehir Hatları Genel Müdürü Süleyman Genç, Türkiye’nin en köklü kurumlarından Şehir Hatları’nın altyapısını teknoloji tabanlı uygulamalarla güçlendirdiklerini, bilgi sistemlerine dayalı fırsatları yolcularıyla paylaşmak istediklerini söyledi. 

Şehir Hatları’nın planladığı projelerle deniz ulaşımında yolcularına bir vizyon sunma isteği ile hareket ettiklerini ifade eden Genç: 
“Bilgi sistemlerine yönelik oluşan yoğun ilgi kurumların bu yönde adımlar atmasını gerekli kılmaktadır. Hayatımızı kolaylaştıran bu tür uygulamaları devreye alarak yolcularımızın entegre edilmiş ulaşımdan optimum düzeyde kullanmalarını sağlamak istiyoruz. ‘Şehir Hatları Mobil’ hizmeti ile yolcularımız Şehir Hatları ile ilgili gelişmelerden haberdar olacak, tur bileti satın alabilecek, ek sefer ve iptaller hakkında bilgi edinebilecekler” dedi. 

Android uygulama için, 

 https://play.google.com/store/apps/details?id=com.spexco.flexcoder2.sehirhatlari.activities 

IPAD ve IPHONE için, 

https://itunes.apple.com/tr/app/sehir-hatlar/id783673371?mt=8

adreslerinden akıllı telefon ve tabletlere yüklenebiliyor. 

 

Editör: TE Bilişim