Şehir Hatları Boğaz Turlarını Arttırıyor

Şehir Hatları, İstanbul’un eşsiz güzelliklerini gözler önüne seren boğaz turlarını 1 Nisan Pazar gününden itibaren arttırıyor.  İstanbul’un denizden seyrinin en keyifli yaşandığı yer olan Şehir Hatları vapurlarında,  turlar uzun ve kısa boğaz gezileri şeklinde tasarlandı.

Şehir Hatları, yazın habercisi ilkbahar aylarıyla birlikte eşsiz manzarasıyla Boğaz’ın keyfini çıkarmak isteyenlere özel düzenlediği, boğaz turlarını 1 Nisan Pazar gününden itibaren arttırıyor.

Boğaziçi’nin benzersiz güzellikteki sahillerini gezerken, yalılar, saraylar ve iskeleler arasında tarihsel bir yolculuğa çıkma fırsatı sunan boğaz turları, yolcularına keyifli saatler vaat ediyor.

Şehir Hatları’nın, Boğaz ve deniz tutkunlarına özel olarak farklı alternatifler sunduğu turlarda; deniz, boğaz ve tarihi güzellikleri doya doya yaşamak isteyenlere tüm gün, kısıtlı zamanı olanlara ise kısa tur ile unutulmaz anlara davet ediyor.

Mevcut turlardan farklı olarak iskelelere uğramadan yapılan ‘Kısa Boğaz Turları’  1 Nisan-1 Kasım tarihleri arasında her gün gerçekleştirilecek.

Eminönü ve Üsküdar kalkışlı Kısa Boğaz Turuna katılmak isteyenler ise her gün 14.30’da Eminönü İskelesi’nden, 14:50’de de Üsküdar İskelesi’ nden bu keyfe başlayabilecek. 2 saat süren Kısa Boğaz Turlarına yolcular 10 TL ödeyerek katılabiliyor.  
 
Eminönü-Beşiktaş-Kanlıca-Sarıyer-Rumeli Kavağı ve Anadolu Kavağı güzergahında düzenlenen ‘Uzun Boğaz Turları’ da 1 Nisan’dan itibaren her gün 10.35 ile 13.35 tarifesiyle günde 2 sefere çıkartılıyor.  Şehir Hatları yolculardan gelecek talebe göre boğaz turlarında ilave sefer uygulaması da yapacak.  

Şehir Hatları’nın, boğaz turlarına katılan yerli ve yabancı turistlerin, İstanbul’un tarihi mekanlarını daha iyi tanıyabilmeleri için geçen yıl başlattığı kişiye özel dijital rehber hizmeti devam ediyor. Boğaz yolcuları 70 farklı tarihi eseri, Türkçe, İngilizce, Almanca, Fransızca, Farsça, Japonca, İspanyolca, İtalyanca, Rusça ve Arapça olmak üzere 10 ayrı dilde dinleyebiliyor.  

Gezilere ilişkin ayrıntılı bilgiye Şehir Hatları’nın  444 1851 numaralı çağrı merkezinden ve  www.sehirhatlari.com.tr adresli web sitesinden ulaşılabiliyor.
Editör: TE Bilişim