Şehir Hatları Barış Manço'yu Unutmadı


Türkiye’nin en sevilen sanatçılarından ve aradan geçen 13 yıla rağmen hiç kimse tarafından “Unutulmayan”  Barış Manço’yu, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Hatları  ölümünün 13. yıldönümünde sevenleriyle birlikte 5 Şubat 2012 Pazar düzenlenecek özel bir seferle anıyor.

Saat 10:30’da Moda İskelesi’nden hareket edecek Barış Manço Şehir Hatları Vapuru, sırasıyla saat 11:00’de Kadıköy ile 11:30’da Kabataş iskelelerine uğrayarak Barış Manço’nun mezarının bulunduğu Kanlıca’ya devam edecek. Her yıl sevenleri büyük ilgi gösterdiği Barış Manço’yu anma seferine katılanlar sahil boyunca İstanbulluları selamlayacak.

Barış Manço’nun şarkılarıyla büyüyen, onu unutmayan herkesin katılabileceği 13. yıl anma seferinde merhum sanatçının ailesi, sevenleri ve sanatçı dostları bulunurken, sanatçının uzun yıllar birlikte sahne aldığı “Kurtalan Ekspres” Manço hayranlarına nostalji dolu anlar yaşatacak.
 
Manço ailesinin ev sahipliğinde gerçekleşecek bu anlamlı sefer, Kanlıca’da bulunan Barış Manço’nun kabir ziyaretiyle son bulacak.


Tarih:      5 Şubat 2012 Pazar
 
Program :    


10:30          Barış Manço vapuru Moda iskelesinden hareket             
11:00        Kadıköy-Beşiktaş  iskelesi’nden hareket        
11:30        Kabataş iskelesi’nden hareket
12:00        Kanlıca’ya varış
12:30        Barış Manço’nun mezarını ziyaret
13:30        Kanlıca’dan dönüş

Editör: TE Bilişim